Heerlijk, ruim appartement van circa 102 m2 met 3 slaapkamers en een royale woonkamer en suite op de derde etage.
Direct boven de woning ligt een riante berging van circa 32 m2 op de vierde etage. Deze ruimte is via het algemene trappenhuis bereikbaar.

De woning maakt onderdeel uit van een karakteristiek jaren ’30 appartementen complex op een geliefde plek in hartje Rivierenbuurt aan de groene Rooseveltlaan in de Rivierenbuurt. Direct om de hoek vindt u de Maasstraat met allerlei fijne winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en horecagelegenheden. Een hapje eten bij River Kitchen, een drankje bij Tap Zuid, pizza bij The Pizza Project of toch langs traiteur Feduzzi? Alles ligt binnen handbereik. In een paar minuten loopt u in het Amstelpark, Beatrixpark, Martin Luther Kingpark (bekend van De Parade) en ook de Amstel ligt vlakbij. Met de fiets bent u in mum van tijd in de binnenstad of De Pijp.

Logistiek gezien is de ligging gunstig met de treinstations RAI, Amstel en de Noord-Zuidlijn metro vlakbij. U bent zo op de Zuidas, Schiphol of in Amsterdam Noord. Met de auto zijn de A2, A4 en A10 snel bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur. Kinderen kunnen veilig spelen op de brede stoep aan de rustige ventweg voor de deur.

INDELING
Het appartement ligt op de derde verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Binnenkomst in de riante doorzon woonkamer bestaande uit een woon- en eetkamer die afgescheiden zijn door de originele ensuite met glas-in-lood. Aan de achterzijde zijn er openslaande deuren naar een balkon. De dichte eenvoudige keuken ligt aan de achterzijde en is van diverse inbouwapparatuur voorzien. Vanuit de keuken is tevens toegang tot het balkon. Ook de masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde. In het midden de badkamer met wastafel en ligbad. Aan de voorzijde liggen nog 2 slaapkamers.

Via de gemeenschappelijk trap is de ruime berging op de vierde verdieping bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt circa 101,60 m2 op de 3e etage en berging van 32 m2 op de 4e etage (gemeten conform NVM, er is een meetrapport beschikbaar);
– Erfpacht is afgekocht tot 31 juli 2063;
– De VvE is ‘Rooseveltlaan 118 – 160’;
– Energielabel E;
– De servicekosten bedragen € 190,44 per maand voor de woning en € 53,65 voor de berging;
– Ouderdoms-, niet-bewoners-, zelfbewonings- en asbest clausule worden opgenomen in de koopakte;
– Oplevering in overleg, kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Rooseveltlaan 154III

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1078 NS Plaats: Amsterdam Prijs: € 800.000 k.k. Status: Onder bod
Woonoppervlakte: 134 m2 Kamers: 5
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Rooseveltlaan 154III – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.