Gerenoveerd en perfect ingedeeld appartement van ca. 60 m² met 2 royale slaapkamers en een zonnig balkon dat direct aan de woonkamer grenst. De woning ligt op de bovenste verdieping, waardoor u de mogelijkheid heeft om een dakterras te realiseren. De woning ligt op Eigen Grond in een rustig, groene straat in De Baarsjes met karakteristieke jaren ’20 bebouwing.

Je woont hier heerlijk rustig, maar hoeft slechts de trap af te dalen om te genieten van alles dat de buurt te bieden heeft. De wijk staat bekend om de leuke horecazaken en bijzondere winkels. Een hapje bij Volare, een drankje bij De Neef van Fred of toch pizza bij Faam? Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan Evertsen- en De Clercqstraat. Sporten doe je om de hoek bij de verschillende sportscholen, yoga studio’s of in het Erasmus- of Rembrandtpark.

Logistiek gezien ligt de woning gunstig, want met de auto zit je zo op de ring A10. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld; tram 19 brengt je in 10 minuten naar treinstation Sloterdijk. Daarnaast brengen verschillende trams en bussen je naar alle delen van de stad.

INDELING
Via de natuurstenen trap is de entree van gemeenschappelijke trappenhuis dat je slechts met de buren van de 2e etage deelt.

Het appartement heeft een eigen entree op de 2e etage. Via de privé trap is 3e etage bereikbaar.
Binnenkomst in de ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Royale woonkamer met openslaande deuren naar een breed en zonnig balkon (Oosten), waar je in de ochtend en het begin van de middag van de zon kunt genieten. De woonkamer loopt door naar de moderne, half open keuken die is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je fraai uitzicht op de groene binnentuinen.
In het midden bevindt zich de keurige badkamer met zwevend toilet, dubbel wastafelmeubel, inloopdouche en handdoekradiator. Aan de voorzijde liggen twee slaapkamers die met een oppervlakte van 10 m2 en 13 m2 allebei ruim van formaat zijn.
Het gehele appartement is strak gestuukt en voorzien van sfeervolle paneeldeuren. Tot slot is er een mogelijkheid om een dakterras aan te leggen. De VvE heeft hier reeds toestemming voor gegeven.

BIJZONDERHEDEN
-Woonoppervlakte 58,7 m2 exclusief het balkon van 6,8 m2(Er is een NEN 2580 meetrapportage beschikbaar).
– Balkon over de hele breedte met ochtend- en middagzon.
– Mogelijkheid om een dakterras te realiseren. De VvE heeft hier toestemming voor verleend. De vergunning dient door koper te worden aangevraagd.
– Twee grote slaapkamers.
– Houten kozijnen met dubbel glas.
– Cv-ketel Intergas HR, bouwjaar 2014.
– Kleinschalige VvE met 4 leden.
– Servicekosten € 25,– per maand.
– Dakbedekking vervangen circa 2020.
– Gelegen op eigen grond.
– De niet-bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule worden in de koopakte opgenomen.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Reinier Claeszenstraat 48III

Wijk: Geuzenbuurt Postcode: 1056 WN Plaats: Amsterdam Prijs: € 469.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 60 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Reinier Claeszenstraat 48III – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.