Hoogwaardig verbouwd in 2020 een 3 kamerappartement van circa 67 m2 met zij-uitzicht op het Amstelkanaal, gelegen in de gezellige Rivierenbuurt, om de hoek van de Amstelkade en de Churchill-laan. Het appartement is licht, ruim en instapklaar!!

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de Rivierenbuurt, vlak achter de Pijp en de Van Woustraat. Voor leuke restaurantjes en cafés, naast de Rivierenbuurt zelf, de gezellige Pijp (van der Helstplein en Cornelis Troostplein oa) om de hoek. Het Martin Luther Kingpark en het Sarphatipark liggen op loopafstand. Op enkele minuten fietsen vind je het Amstel Station, maar ook Station RAI is dichtbij en er zijn verschillende tramlijnen in de buurt alsook de Noord/Zuidlijn halte op de Ceintuurbaan. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.

Een bootje kun je vlakbij neerleggen en aan de overzijde van het Amstelkanaal heb je uitzicht op o.a. het mooie Berlagelyceum (Amsterdamse School).

Indeling:

Gemeenschappelijke entree op de begane grond, trap naar tweede verdieping, gang van waaruit alle ruimtes te bereiken zijn. Direct links een slaapkamer, ruime doorzon woonkamer met de moderne keuken aan de achterzijde en toegang middels openslaande deuren naar het balkon. De badkamer heeft een wastafel met meubel en een inloopdouche. Separaat toilet. Aan de achterzijde een kleinere (werk) kamer voorzien van een kast met wasmachine aansluiting, met eveneens toegang tot het balkon.

Zie jij jezelf al wonen in dit mooie appartement? Bel ons voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak!

BIJZONDERHEDEN;

– appartement op uitstekende locatie;

– professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten;

– servicekosten € 189,66 per maand;

– cv ketel bouwjaar 2020;

– erfpacht afgekocht tot en met 15 februari 2063. Voor de periode na 2063 is de spijtoptantenregeling aangevraagd;

– vloerisolatie middels Fermacell;

– energielabel B;

– notaris keuze aan koper;

– oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Reggestraat 3-2

Wijk: IJselbuurt Postcode: 1078 CX Plaats: Amsterdam Prijs: € 575.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 67 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Reggestraat 3-2 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.