De ware hotelbeleving.

Zeer exclusief appartement van 138 m2 met een royaal balkon van 7 m2 op de 18e etage van Vertical. Het luxe afgebouwde appartement wordt gemeubileerd verhuurd inclusief een parkeerplaats en fietsstallingsplaatsen. De woning heeft een woonkamer met ramen op de hoek van circa 75 m2 en twee slaapkamers.

Wonen in Vertical, met name op hoogte, is een on-Nederlandse ervaring. De beleving en uitstraling van het gebouw, de vergezichten, de gastenkamers, de gym en de algemene leefruimte met daktuin.

De 18e etage is wolkenkrabber-niveau voor Amsterdamse begrippen, het uitzicht over de stad, over het IJ en tot ver buiten de stad is fenomenaal. Als de lichten van de stad aangaan, wordt het zelfs nog mooier. De stad ligt aan je voeten.

In de directe omgeving zijn mogelijkheden voor buitensporten aanwezig, parken en sportvelden, maar ook het Centrum en West zijn op korte afstand. De Ring A-10 en Schiphol zijn goed te bereiken met openbaar vervoer of met de eigen auto.

Het appartement is luxe afgewerkt in een lichte en intieme kleurstelling. De woning is voorzien van een luxe keuken met kookeiland en alle apparatuur.

De twee slaapkamers zijn van goed formaat. Er is een complete badkamer met dubbele wastafel, ligbad, 2e toilet en inloopdouche.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 132 m2 (gemeten volgens NVM Meetinstructie);
– Een on-Nederlandse beleving op de 17e etage van Vertical;
– Hoekwoonkamer van ca. 75 m2 met open keuken, twee slaapkamers;
– Balkon van 7 m2;
– Per direct beschikbaar voor minimaal 12 maanden;
– Energielabel A++, vloerverwarming en -koeling, triple glas;
– Complex met gastenkamers, gym en algemene leefruimte met daktuin;
– Huurprijs € 3.250,– per maand exclusief parkeerplaats;
– Huurprijs € 3.500,– per maand inclusief parkeerplaats;
– Huurprijs inclusief servicekosten voor de algemene voorzieningen in het complex, zoals de sportschool en algemene leefruimte;
– Huurprijs exclusief voorschot € 150,– energie per maand (warmte/koeling en warm water);
– Huurprijs exclusief elektriciteit en water (op eigen contract huurder);
– Huurprijs exclusief internet (op eigen contract huurder);
– Waarborgsom twee maanden huur;
– Geen delers, geen studenten aub.

Maakt u snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden u graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinsctructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Radarweg 458

Wijk: Bedrijventerrein Sloterdijk Postcode: 1043 NV Plaats: Amsterdam Prijs: € 3.250,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 138 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Radarweg 458 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.