WAAN-ZIN-NIG driekamerappartement op de 13e etage in Vertical, uiteraard bereikbaar met lift.

Radarweg 388 is een hoekappartement met twee buitenruimtes van 10 m2. De hoekligging zorgt voor extra lichtinval door de grote ramen met triple glas van vloer tot plafond. Het uitzicht is fenomenaal en de indeling is perfect. Het appartement heet een energielabel A++.

Het complex Vertical heeft een eigen gym, algemene (feest)ruimte met luxe keuken en twee hotelkamers voor algemeen gebruik. Ook zijn er deelauto’s in de kelder en fietsenstallingen.

Alle voordelen van nieuwbouw, maar zonder wachttijd. Bijkomend voordeel is dat je als koper geen overdrachtsbelasting betaalt (deze koopsom is inclusief btw).

De beplanting langs de groene gevel zal de komende tijd het gebouw nog meer verfraaien.

Duurzaam en toekomstbestendig
Het appartement is voorzien van allerlei energiezuinige installaties, zoals vloerverwarming en vloerkoeling door de gehele woning, ook is er triple glas. De woning is gasvrij en geheel toekomstbestendig.

De energie wordt geleverd door een eigen bron voor aardwarmte. Met warmtepompen worden de woningen gekoeld of verwarmd. Een goedkope en duurzame vorm van energie.

Het appartement is uitgevoerd met luxe uitgevoerde sanitair en tegelwerk, fraaie Svedex binnendeuren en Heijmans SlimWonen huisbesturing.

Amsterdam Vertical
Vertical gaat verder dan alleen wonen. Het complex biedt faciliteiten die jouw leven gemakkelijker en interessanter maken of waar je kunt ontstressen na een drukke werkdag. Met Shared Mobility, Shared Facilities en ruimte om je vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten, zoals een gym, twee logeerkamers en een ruimte om bijvoorbeeld je verjaardag te vieren in de Shared Living.

In Vertical heb je zelfs een tuin op hoogte met prachtig uitzicht. Het tuinlandschap trekt door in alle woonlagen.

Amsterdam Sloterdijk
Amsterdam Sloterdijk is het begin van Haven-Stad, de uitbreiding van Amsterdam richting het Noordwesten, waar de komende jaren duizenden woningen gebouwd zullen worden.

Op Sloterdijk hebben de eerste eigenaren hun koopwoningen al enige jaren geleden betrokken. Inmiddels wordt het een levendige buurt met horeca en winkelvoorzieningen. Aan de overkant van de straat zal binnenkort een supermarkt openen. Om de hoek liggen verschillende sportvelden. In de buurt wordt gebouwd aan een brede basisschool met kinderdagopvang. De bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend, ook met openbaar vervoer.

Indeling
Entree complex via de fietsenstalling of via de voordeur op de begane grond. Lift naar 13e etage, voordeur naar het appartement. Hal met meterkast, separaat toilet, wasruimte en inpandige berging. Woonkamer met enorme ramen op de hoek, balkon. Waanzinnig uitzicht over de stad en het Westelijk Havengebied. Twee slaapkamers van goed formaat, tweede balkon, luxe badkamer met wastafel, inloopdouche en ligbad.

Bijzonderheden:
– Geen overdrachtsbelasting verschuldigd, koopsom inclusief btw;
– Net opgeleverd, luxe afgewerkt;
– Toekomstbestendig, gasloos, triple glas, vloerverwarming- en koeling;
– Energielabel A++;
– Eeuwigdurend erfpacht, € 625,– per jaar (jaarlijks geïndexeerd);
– 13e etage, hoekappartement, twee balkons;
– Professioneel beheerde VvE;
– Servicekosten € 130,40 per maand;
– Sportschool voor bewoners, gastenkamers, feestzaal, deelauto’s en -fietsen;
– Oplevering kan spoedig.

Maak snel een bezichtigingsafspraak met ons kantoor. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinsctructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Radarweg 388

Wijk: Bedrijventerrein Sloterdijk Postcode: 1043 NV Plaats: Amsterdam Prijs: € 600.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 70 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Radarweg 388 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.