Radarweg 262 (Vertical bouwnummer 138)

– Koop jij voor het einde van 2023 een appartement in VERTICAL? Dan krijg je een afbouwpakket of keuken cadeau, t.w.v. € 25.000,-
– Wil jij je huidige woning verkopen en in VERTICAL kopen, maar ben je bang voor dubbele woonlasten? Heijmans denkt graag met jou mee en bied je de mogelijkheid om gebruik te maken van de ‘Dubbele Woonlasten Deler’. De naam zegt het al, eventuele dubbele woonlasten worden gedeeld. De voorwaarden leggen wij je graag persoonlijk uit.

Unieke kans! Een nieuwbouwappartement zonder wachttijd!

Kies jij voor dit prachtige en ruime hoekappartement van 146 m2 Je kunt direct de sleutel overhandigd krijgen! Dit appartement ligt op de tweede etage en beschikt over 3 slaapkamers, een ruime woonkamer van meer dan 60 m2 met hoekligging en grote ramen van vloer tot plafond. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon met middag- en avondzon. Het appartement heeft drie ruime slaapkamers, vanuit de slaapkamers is de tweede buitenruimte toegankelijk.

Het appartement is afgebouwd met gastentoilet en volledig afgewerkte badkamer. Met een zelf gekozen keuken en wand- en vloerafwerking maak je het appartement nog helemaal eigen.

Kenmerken:
– Appartement op de tweede verdieping, €840.062,- op basis van jaarlijkse indexcanon
– Hoekwoonkamer van meer dan 60 m2 met ramen van vloer tot plafond
– Industriële uitstraling vanwege de betonnen pilaren
– Drie slaapkamers
– Badkamer met ligbad, douch, wastafel en 2e toilet
– Twee buitenruimtes 11m2
– Twee bergingen
– Afkoopsom voor eeuwigdurende afgekochte erfpacht in 2023 €48.361,-
– Twee Parkeerplaatsen voor €56.612,- op basis van jaarlijkse indexcanon (€48,-).
– Eeuwig durende afkoop voor parkeerplaats: €4.008,-

Neem nu contact op voor het inplannen van een bezichtiging van dit prachtige appartement!

VERTICAL is een ontwikkeling bestaande uit 168 woningen, verdeeld over 3 deelgebieden: West, East & Center. East is de hoogste toren in het plan, met 112 appartementen en maisonnettes. Inmiddels is ruim 85% verkocht en zijn er nog enkele appartementen en maisonnettes beschikbaar, deze kunnen direct worden opgeleverd! Het uitgangspunt van het ontwerp is een stapeling van landschappen met verschillende typen groen die aansluiten bij het omliggende Brettenlandschap.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Lees meer
Highlights

Radarweg 262

Wijk: Bedrijventerrein Sloterdijk Postcode: 1043 NV Plaats: Amsterdam Prijs: € 840.062 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 146 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Radarweg 262 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.