Charmant en goed onderhouden appartement van 68m2 met 3 slaapkamers, balkon en een dakterras. En dat alles met een waanzinnig groen uitzicht, prachtig lichtinval en eeuwigdurend afgekochte erfpacht!

Zodra je dit knusse en goed ingedeelde appartement binnen stapt, kom je direct tot rust. De woning heeft aan beide zijden zo’n prachtig groen uitzicht, en het is er zo rustig dat je soms even vergeet dat je in de stad woont. Om de hoek vind je de Rijn- en Waal- en Maasstraat met allerlei fijne winkels en speciaalzaken en horecagelegenheden. Een buurt bomvol karakter en met het Amstelpark, Beatrixpark en Martin Luther Kingpark (bekend van De Parade) vlakbij. Met de fiets ben je in mum van tijd in de binnenstad of De Pijp.

Logistiek gezien is de ligging gunstig met de treinstations RAI, Amstel, diverse tramhaltes en de Noord-Zuidlijn metro allemaal dichtbij. Je bent zo op de Zuidas, Schiphol of in Amsterdam Noord. Met de auto zijn de A2, A4 en A10 snel bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur.

INDELING:
Begane grond: gemeenschappelijke entree naar trappenhuis.

Tweede verdieping: hal in het gemeenschappelijk trappenhuis met ruimte voor kapstok / schoenenrek, toegang tot de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken (2008) met toegang tot het balkon. Ook bevinden zich daar twee slaapkamers welke beide toegang hebben tot het balkon. Via de hal bereik je de sfeervolle badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel met meubel en toilet. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning welke via een interne toegang geeft tot de slaapkamer op de derde verdieping.

Derde verdieping: via het algemene trappenhuis is de derde verdieping te bereiken waar het privé dakterras zich bevindt.

BIJZONDERHEDEN:
* Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
* Funderingsherstel 2003;
* De woonoppervlakte bedraagt 67,50 m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Bouwjaar 1934;
* Mogelijkheid tot het creëren van 4 slaapkamers;
* Dubbel glas;
* Energielabel D;
* De woning wordt verwarmt d.m.v. een CV installatie. De woonkamer beschikt daarnaast over een sfeervolle gashaard;
* Parkeren d.m.v. vergunningsstelsel;
* Gezonde VvE welke professioneel wordt beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 172,55 per maand;
* Ouderdoms-, niet-bewonings- en asbestclausule van toepassing;
* Oplevering in overleg, kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

President Kennedylaan 154-2

Wijk: Rijnbuurt Postcode: 1079 NL Plaats: Amsterdam Prijs: € 600.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 68 m2 Kamers: 5
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in President Kennedylaan 154-2 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.