“Loft-achtig” wonen met een unieke plafondhoogte van bijna 6 meter, in een energiezuinig en prachtig luxe afgewerkt appartement. Het appartement van 115m2 beschikt over drie slaapkamers, groot balkon op het westen, een externe berging, parkeerplaats in de onderbouw én heeft afgekochte erfpacht! De gasloze woning is in 2020 opgeleverd en voorzien van o.a. vloerverwarming, warmte terugwin installatie en HR+++ glas met als resultaat lage stookkosten! Daarnaast heeft het gebouw ‘New West’ in 2020 de architectuurprijs de Zuiderkerkprijs gewonnen en heeft het een waanzinnig uitzicht met ondergaande zon over het spoorpark.

OMGEVING
De woning is zeer aantrekkelijk gelegen in de Amsterdamse wijk Overtoomse Veld. Dit is de toekomst: net buiten de binnenstad wonen, alle voorzieningen in de buurt, parkeren en groen vlakbij en toch is Amsterdam-West op nog geen 15 minuten fietsafstand.

Even snel een boodschap doen, een terras op, even samen koffiedrinken, het kan lopend of op de fiets door het Rembrandpark. De voorzieningen binnen Amsterdam Nieuw-West zijn talrijk. Er zijn twee internationale scholen in de buurt, een bibliotheek, theater, winkels en veel natuur. Dat maakt Nieuw-West tot een fijn gebied, waar je kunt winkelen, recreëren, ontmoeten, eten en van cultuur kunt genieten. Het Rembrandtpark en de Sloterplas liggen beide op nog geen 5 minuten loopafstand, ideaal om even de rust of juist de gezelligheid op te zoeken. Direct naast het pand vind je het volledig vernieuwde spoorpark en op 2 minuten loopafstand het vernieuwde August Allebéplein met winkel en horecavoorzieningen, met o.a. de Albert Heijn en de Lidl.

De bereikbaarheid van New West is met zowel het openbaar vervoer als met de auto uitstekend. Het metrostation ligt om de hoek. De metro rijdt in een kwartier naar het centrum (Metro 50, 51 zijn binnen loopafstand en bus 18 is 15 meter van het appartement verwijderd). Ook zijn er meerdere buslijnen naar buurten in de stad. Via station Lelylaan zijn alle treinverbindingen bereikbaar en ook met de auto is het makkelijk reizen: New West ligt dicht bij de ringweg A10.

INDELING
De gehele woning is in 2020 opgeleverd.
Via de ingang aan de Postjesweg of parkeergarage kom je met de trap of lift op de vijfde verdieping waar de entree is van deze strakke maisonnette. Vanuit de hal van de woning is het losse toilet en de inpandige berging met wasmachine en –droger aansluiting bereikbaar. Het moment dat je via de hal de woning binnenstapt word je meteen verliefd op de strak afgewerkte woning, de hoogte in de vide en het uitzicht op het groen. Door de doorzon woonkamer/ keuken, de plafondhoge ramen met elektrische sunscreens + schuifpui naar het balkon is de woonkamer een fijne lichte ruimte en wordt binnen naar buiten gehaald en andersom. Het balkon heeft een spectaculair uitzicht over spoorpark en de Sloterplas, is op het westen gelegen en daardoor een heerlijke plek om van de middag- en avondzon te genieten.
De design keuken met kookeiland van Barletti en Next123 is strak afgewerkt in zwart en bruine tinten. En voorzien van een stoom oven, combi- oven magnetron, inductie kookplaat, downdraft afzuigkap van Novy, vaatwasser en koelkast. De keuken loopt mooi over in de ruim opgezette woonkamer. Waarbij de hoogte uniek te noemen is. De wand is beton gestuct in een grijze tint en loopt prachtig door naar de entresol boven. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Middels een vaste trap is de zesde verdieping te bereiken. De stalen balustrade met glazenwand is een eigen ontwerp van verkopers, waarbij op details is gelet zoals de plantenbakken die verwerkt zijn in de bovenrand. Deze verdieping beschikt over 3 slaapkamers met vaste inbouwkasten. Ook is er nagedacht over de stopcontacten die als hotel schakelaar werken. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet, design radiator en is volledig betegeld.

Zowel de gehele begane grond als de verdieping zijn voorzien van Senso gietvloeren.

BIJZONDERHEDEN
-Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
-Vraagprijs inclusief parkeerplaats;
-Energielabel A. De EPC waarde bedraagt slechts 0,12 met daardoor lage stookkosten. Onder andere volledig voorzien van stadsverwarming, HR+++ glas en vloerverwarming;
-De woonoppervlakte bedraagt 115m2, de berging is 7m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
-Kosten elektra en energie circa € 103,– per maand (inclusief kosten warmte- en koelingssysteem);
-Gemeenschappelijke fietsenstalling;
-Zonnepanelen voor gemeenschappelijk gebruik;
-De gemeenschappelijke entree wordt verbouwd, de werkzaamheden zijn bijna afgerond;
-Gezonde en actieve VvE, in het bezit van een MJOP, de servicekosten bedragen €185,52 voor de woning berging en €51,30 voor de parkeerplaats;
-Om veel extra vierkante meters te creëren en waarde aan de woning toe te voegen is het dichtmaken van de vide mogelijk. Aanvraag hiervan is voor rekening en risico van koper;
-Oplevering in overleg;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Postjesweg 314PP

Wijk: Overtoomse Veld Postcode: 1061 AX Plaats: Amsterdam Prijs: € 795.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 115 m2 Kamers: 4
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Postjesweg 314PP – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.