Namens onze opdrachtgever mogen wij dit ruime en lichte 2-kamer appartement van circa 59 m2 met balkon op het westen aanbieden. Het appartement is gelegen op een hele leuke plek in het populaire Amsterdam-Oost.

Het appartement ligt gelegen in een van de leukste straten in de Dapperbuurt, direct grenzend aan de Indische buurt. In de buurt zijn een tal van leuke winkels, restaurants en cafe’s te vinden (o.a. de Biertuin, Five Brothers Fat, Louie Louie, Brouwerij t IJ en Bukowski). Op 500 meter afstand vindt u de bekende Dappermarkt en het Oosterpark, Flevopark en Artis bevinden zich op loop/fietsafstand. Met de auto is het appartement goed bereikbaar via de ring A10. Ook met het openbaar vervoer is het appartement goed bereikbaar, op loopafstand bevinden zich bus en tramlijnen en het Muiderpoortstation.

Indeling;
Gemeenschappelijk trappenhuis naar de eerste verdieping, ruime woonkamer aan voorzijde met een erker, slaapkamer aan de voorzijde, keuken gelegen aan de achterzijde (dient nog te worden geplaatst), vanuit de keuken is het zonnige balkon te bereiken. Badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Tevens is er een berging op de begane grond.

Bijzonderheden;
– woonoppervlakte 59 m2 NVM meetrapport aanwezig;
– Gedeeltelijk dubbelglas, CV ketel;
– Voormalige huurwoning (asbestclausule, ouderdomsclausule en “niet zelf bewoond”-clausule van toepassing);
– Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
– Erfpachtgrond gemeente Amsterdam, afgekocht t/m 15 februari 2030;
– Projectnotaris Spier en Hazenberg;
– VvE “De Wagenaar 3” te Amsterdam;
– Servicekosten: € 160,26 (actieve, professionele VvE);
– Berging op de begane grond;
– Oplevering kan snel, uiterlijk 8 weken na tekenen koopakte.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Pontanusstraat 36B

Wijk: Dapperbuurt Postcode: 1093 SC Plaats: Amsterdam Prijs: € 400.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 59 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Pontanusstraat 36B – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.