Luxe appartement met twee slaapkamers in een comfortabel complex uit 2018, bereikbaar met lift. Het appartement heeft een terras van 13 m2 op het zuidoosten. Het energielabel van dit appartement is A.

Omgeving
De woning ligt in het populaire stadsdeel Amsterdam Oost, gekenmerkt door ruime straten, bruisende horeca en veel groen. Het Oosterpark en park Frankendael zijn om de hoek, net als de hippe Javastraat, de gezellige Dappermarkt en de Linnaeusstraat met veel leuke restaurants en cafés. Supermarkten en diverse winkels zijn op loopafstand in het nabijgelegen winkelcentrum Oostpoort. De ligging is erg centraal: U fietst zo de Amstel over de binnenstad in, station Muiderpoort ligt op 300 meter afstand.

Algemeen
Het complex is gebouwd in 2018, de woning is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel A. Het gebouw heeft betonnen verdiepingsvloeren en dubbel glas en is altijd goed onderhouden door de bewoners en de VvE. Het is dus zeer comfortabel wonen in deze woning.

Indeling
Entree via trap of lift naar 1e etage. Voordeur van de woning, ruime hal, toegang tot alle vertrekken.

Beide slaapkamers hebben een zeer goed formaat :
– circa 3,10 x 3,54
– circa 4,55 x 3,24.

Badkamer met dubbele douche en dubbele wastafel.

Inpandige bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Woonkamer met open keuken voorzien van alle apparatuur. Grote zijramen en twee paar openslaande deuren naar het heerlijke terras.

Bijzonderheden:
– Rustige locatie in Amsterdam Oost;
– Woonoppervlakte 80 m²;
– Terras 13 m2;
– Volledig geïsoleerd, nieuw gebouwd in 2018;
– Energielabel A;
– Visgraat vloer;
– Twee goede slaapkamers;
– Bereikbaar met lift;
– Huurprijs € 2.000,– exclusief G/W/L;
– Eventueel is een berging in het complex beschikbaar voor € 100,– per maand;
– Waarborgsom twee maanden huur;
– Gestoffeerd;
– Huur periode minimaal 12 maanden;
– Niet geschikt voor studenten;
– Niet geschikt voor woningdelers;
– Per direct beschikbaar.

Bel snel met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verhuurder. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Polderweg 486a

Wijk: Dapperbuurt Postcode: 1093 KP Plaats: Amsterdam Prijs: € 2.000,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 80 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Polderweg 486a – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.