Zeer licht en goed onderhouden 2 kamer appartement van circa 51,10 m2 met zonnig balkon op het westen, gelegen op de vierde verdieping. In het gebouw is een lift aanwezig. Op de begane grond is een separate berging die bij het appartement behoort.

Deze mooie bovenwoning ligt in de Prinses Irenebuurt, direct ten noorden van de Zuidas. Aan het Olympiaplein en de Stadionweg vind je diverse winkels, zoals bakkerij Le Fournil, een slijterij, drogist kaaswinkel l’Amuse en voor de dagelijkse boodschappen een Marqt en een Albert Heijn. Op zaterdag is er een delicatessenmarkt op het Stadionplein en voor kwaliteitswinkels en fijne restaurants en cafés kun je terecht aan de Beethovenstraat. Genieten van het buitenleven kan in het Amsterdamse Bos of het Beatrixpark waar je in enkele minuten naartoe fietst. De ringweg A10 is gemakkelijk en snel te bereiken en het openbaar vervoer brengt je binnen 20 minuten naar het Centraal Station of Schiphol. Ook zijn er verschillende goede scholen in de buurt te vinden, zoals de 2e Daltonschool, de 2e Openluchtschool, de Willemsparkschool en The British School of Amsterdam.

Indeling: Op de begane grond bevindt zich een keurige centrale hal met intercom die toegang geeft tot de lift en de berging. De living van goed formaat beschikt over grote raampartijen, toegang tot het zonnige balkon welke gelegen is op het westen en aansluitend bevindt zich de keuken welke is voorzien van een 4 pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. In het appartement bevindt zich ook een separaat toilet met fontein. De nette badkamer is betegeld en voorzien van een douche en een wastafel.

De ruime slaapkamer met voldoende opbergruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning, tevens vindt u hier de aansluiting voor een wasmachine/droger.

In de onderbouw treft u een berging van circa 8 m2 aan voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte; 51,10 m2 met een berging van circa 7,6 m2;
Woning is voorzien van dubbel glas;
De servicekosten bedragen € 289,42 waarvan € 150,– per maand voorschot stookkosten;
Het appartement is gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 129,86. Het huidige tijdvak loopt tot en met 30 april 2038. De aanvraag voor afkoop onder gunstige voorwaarden is tijdig gedaan;
Complex is voorzien van een lift;
Energielabel C;
Gelegen op een toplocatie nabij de Zuidas: optimale bereikbaarheid;
Het gebouw is onderdeel van een bijzonder complex met het iconische bruggebouw;
Professioneel beheerde VvE;
Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Parnassusweg 117

Wijk: Prinses Irenebuurt e.o. Postcode: 1077 DE Plaats: Amsterdam Prijs: € 400.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 51 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Parnassusweg 117 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.