Luxe, licht en royaal driekamer appartement van 93 m2 op de 7e etage met grote raampartijen en een heerlijk zonnig balkon van 20 m2 op het zuiden met middag- en avondzon.

De woning is ruim 9 meter diep en meer dan 10 meter breed. De buitengevel van de woonkamer en woonkeuken grenst aan het balkon en is nagenoeg geheel van glas, wat zorgt voor enorm veel lichtinval. Dit biedt een ongekende ervaring. Het extra hoge plafond van 2,80 draagt hier ook nog eens aan bij.
Het stijlvol ontworpen complex Puuur BSH uit 2017 biedt een luxe afgewerkt appartement, inpandige privéberging en parkeerplaats in de parkeergarage van het gebouw en is uiteraard per lift bereikbaar. Op de 7e etage heb je vanuit het appartement prachtig uitzicht over het IJ tot aan de Pontsteiger en NDSM. Amsterdam-Noord ligt aan je voeten. Het 100m2 grote gezamenlijke dakterras heeft een eindeloos uitzicht over heel Amsterdam, het oude Noord en de groene buitengebieden.

INDELING
Fraaie algemene entree op de begane grond, voordeur van het appartement op de 7e etage, royale hal met garderobe, toilet, meterkast en inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en -droger. De woonkamer met woonkeuken is circa 45 m2, een zee aan ruimte. Door de grote raampartijen met twee schuifdeuren naar het balkon komt ontzettend veel licht naar binnen.

De luxe en grote keuken is op maat gemaakt voor deze eigenaar. Er is veel ruimte in de keuken zelf, maar ook voor een grote eettafel om veel gasten uit te nodigen.

Beide slaapkamers zijn royaal bemeten. Het uitzicht aan deze zijde van het complex over het groene Amsterdam-Noord is zeer rustgevend. De hoofdslaapkamer heeft een fijne op maat gemaakte kastenwand.

De slaapkamers hebben de volgende afmeting:
– slaapkamer 1: 5,09 x 3,58 meter
– slaapkamer 2: 2,74 x 3,64 meter.

Het separate toilet en de badkamer zijn voor deze eigenaar met luxe materialen op maat afgewerkt. De badkamer is voorzien van een (dubbele) inloopdouche en dubbele wastafel met meubel.

LOCATIE
I love Noord. Noord is hip and happening. Buiksloterham ligt tussen het culturele Overhoeks, Eye, Tolhuistuin en het creatieve NDSM met o.a., Pllek en Loetje. Nabij de volkse Bloemenbuurt en de charmante Buiksloterdijk. Dit is Noord op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden.

Het water van het IJ, NDSM-werf, het nieuwe winkelcentrum de Banne, het Noorderpark zwembad en de vernieuwde Van der Pekstraat met de markt, het vernieuwde Mosplein met allerlei winkels en het Centrum van Noord, Winkelcentrum Boven ’t IJ, liggen alle op korte afstand. Er is een breed aanbod van horeca, van kroegen met kleedjes op tafel tot hippe bars, van direct om de hoek tot aan het IJ. De kracht zit ‘m in de mix.

Voor de (jonge) ouders onder ons: Amsterdam-Noord telt 31 basisscholen (vaak met een voorschool) en 10 scholen voor voortgezet onderwijs. Er is een ruim aanbod van buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. Noord telt 60 actieve sportverenigingen, 9 parken, 7 winkelcentra, 2 markten en 1 gloednieuw binnen- en buitenzwembad.
De pont brengt je in enkele minuten vanaf de Buiksloterweg naar het Centraal Station (24/7) of van de Distelweg naar Westerdoksdijk. De Noord-Zuid lijn van de metro, met metrohalte Noorderpark op 5 minuten fietsen, brengt je in 10 minuten naar de Zuid-as.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres. De woning is een echt product van de huidige tijd, waarin de koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd is.
Naast hoogwaardige isolatie met triple glas is het appartement voorzien van vele energiebesparende en comfort verhogende voorzieningen: een gezamenlijk WKO-installatie (Warmte Koude Opslag), ¬¬vloerverwarming en vloerkoeling, zonnepanelen op het dak en een gebalanceerd ventilatiesysteem. Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor de hypotheekrente. Ook de geluidsisolatie is uitstekend. De vloeren zijn ‘zwevend’ uitgevoerd. Hierdoor is de woning zeer geluidsarm. Kortom, een heerlijk comfortabele woning met lage stookkosten en geen geluidsoverlast.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2017 (nog lopende nieuwbouwgarantie);
– Energiezuinig gebouw met vloerverwarming, vloerkoeling en triple glas;
– Zonnepanelen voor centrale WKO-installatie;
– Energielabel A;
– Appartement van 93 m2 op de 7e etage met balkon van 20 m2;
– Woonkamer circa 45 m2, 2 ruime slaapkamers;
– Vraagprijs € 675.000,– k.k. inclusief parkeerplaats;
– Vraagprijs € 625.000,– k.k. exclusief parkeerplaats;
– Privé berging in de onderbouw;
– Privé parkeerplaats in de onderbouw;
– Erfpacht € 659,96 per jaar voor de woning en € 41,26 voor de parkeerplaats (fiscaal aftrekbaar indien hoofdverblijf);
– Jaarlijks geïndexeerde canon, het tijdvak loopt tot 15-06-2065;
– Verkoper heeft een aanvraag gedaan voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden;
– Kosten elektra en energie circa € 55,– per maand (inclusief kosten warmte- en koelingssysteem);
– Servicekosten per maand € 225,85 voor woning en parkeerplaats;
– Oplevering in overleg.

Bel snel met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. We leiden u graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Papaverweg 105P

Wijk: Noordelijke IJ-oevers West Postcode: 1032 KE Plaats: Amsterdam Prijs: € 675.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 93 m2 Kamers: 3
Makelaar Yentl Kramer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Papaverweg 105P – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.