Heerlijk ruim en licht appartement van 55 m2 met balkon van 6 m2 op het zuidoosten gelegen in een karakteristiek pand uit 1939.

Aan de populaire Orteliuskade met het Rembrandtpark recht tegenover je. Vanuit de woonkamer kijk je over het park uit, een zee aan groen recht voor je deur.

De woning is voorzien van glas-in-lood en suite deuren, een mooie vloer, een moderne badkamer en gestuukte wanden en plafonds. Groot pluspunt van dit appartement is de mogelijkheid van een tweede slaapkamer, waar nu de zijkamer is van de woonkamer.

Het appartement is intern gerenoveerd in 2017 (nieuwe keuken, badkamer, stuukwerk, installaties en vloer).

Indeling
Via voordeur en trappenhuis is de 2e etage bereikbaar. Entree, hal, woonkamer met open zijkamer (optie 2e slaapkamer), en suite deuren naar de slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon op het oosten. Woonkeuken met deur naar balkon, tevens aan de achterzijde. Moderne badkamer met toilet, inloopdouche en luxe wastafelmeubel.

Omgeving
De Hoofdweg is een brede straat in het bruisende hippe stadsdeel ‘de Baarsjes’. Voor de dagelijkse boodschappen en een diversiteit aan winkels kun je terecht op het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat, Kinkerstraat en Ten Katemarkt. Café Zurich, Radijs, Bar Baarsch, bar Spek, café Thuys, White Label Coffee en Stach Food zijn ook vlakbij. Op slechts 10 fietsminuten afstand ligt de Jordaan met al haar gezelligheid: markten, heerlijke restaurants en trendy cafés.

Voor de deur heb je het Rembrandtpark met Bartack en Patio Amsterdam. Hier kun je je absoluut niet vervelen.

Openbaar vervoer heb je hier meer dan voldoende op loopafstand. De woning is ook uitstekend bereikbaar met de auto, je bent binnen enkele minuten op de Ring A10 en snel op de A2, A4 en A9.

Met een parkeervergunning voor deze wijk mag je ook parkeren in de ondergrondse garage aan het Mercatorplein. Er is echter voldoende parkeergelegenheid in de buurt, vooral aan de Orteliuskade, met maar aan één kant woningen.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 55 m2 volgens NVM Meetinstructie.
– Balkon 5,6 m2 op het (zuid)oosten.
– Uitzicht over het Rembrantdpark door de grote ramen aan de voorzijde.
– Intern gerenoveerd 2017.
– Twee slaapkamers mogelijk.
– Cv-ketel Proline HR, bouwjaar 2017 (onderhouden 2023).
– Professioneel beheerde, kleinschalige VvE met 4 leden.
– Reservefonds circa € 19.000,–.
– Servicekosten € 107,96 per maand.
– Trappenhuis gerenoveerd 2022.
– Gelegen op eigen grond.
– Oplevering kan spoedig.

Maak snel een afspraak met ons kantoor. We leiden je graag rond in het appartement.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Orteliuskade 14II

Wijk: Hoofdweg e.o. Postcode: 1057 AB Plaats: Amsterdam Prijs: € 450.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 55 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Orteliuskade 14II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.