Zonnig en goed onderhouden 2-kamer appartement van 39 m2 met balkon (Z) en berging, gelegen in een rustig en groen stukje van de Czaar Peterbuurt. Deze moderne woning heeft een optimale indeling waarbij iedere vierkante meter goed benut is. Zowel aan de voor- als achterzijde heb je vrij uitzicht en veel privacy. De erfpacht is afgekocht tot 2041 en de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is al afgerond. Kortom; deze woning heeft alles wat je zoekt!

De woning ligt in een comfortabel appartementencomplex uit 1990 dat direct aan het Oostenburgerpark ligt. In een paar minuten fiets je in hartje centrum, maar ook met de auto zit je hier zo op de A10. Ook de ligging ten opzichte van het Centraal Station is gunstig en er stoppen diverse trams en bussen vlakbij. Om de hoek op Oostenburg vind je de Monumentale Van Gendthallen, maar ook prettige winkels, horeca en speciaalzaken op de Czaar Peterstraat. Een hapje eten bij Spirit of Czaar, koffie bij Anne & Max of toch het terras op bij Brouwerij ‘t IJ? In een paar minuten loop je naar het Oosterpark of de Plantagebuurt. Hier woon je heerlijk rustig en toch met de reuring van de stad binnen handbereik.

INDELING
Via een net trappenhuis is het appartement op de eerste etage bereikbaar.

Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt de ruime slaapkamer met uitzicht op het Oostenburgerpark. Er is voldoende plek voor een grote garderobekast en 2-persoonsbed. De moderne badkamer in het midden beschikt over een inloopdouche, hangend toilet, wastafelkom en ruimte voor de wasmachine en/of droger. Aan de achterzijde ligt de royale woonkamer die uitkijkt over een prachtige binnentuin. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 4-pitsgaskookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser (2022). Door de ligging op het Zuiden en het vrije uitzicht is de woonkamer opvallend licht en zonnig. Direct aan de woonkamer grenst een goed balkon waar je de hele dag van het uitzicht en de zon kunt genieten. Door het hele appartement ligt een nette laminaatvloer. Tot slot is er nog een praktische berging van ongeveer 3 m² in de onderbouw.

ERFPACHT
De erfpacht is afgekocht tot 1 februari 2041.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds afgerond.
Vanaf 1 februari 2041 bedraagt de canon € 532,37 per jaar + indexatie.

VVE
Actieve en professioneel beheerde VvE.
De servicekosten zijn € 65,- per maand.
Er is een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 39,0 m2 exclusief het balkon van 3,4 m2 (Er is een NEN meetrapport beschikbaar).
– Berging van 3,4 m2 in de kelder.
– Geheel voorzien van dubbel glas
– Energielabel C.
– Balkon op het Zuiden.
– Vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Oostenburgerpark 170

Wijk: Oostelijke Eilanden/Kadijken Postcode: 1018 HT Plaats: Amsterdam Prijs: € 335.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 39 m2 Kamers: 2
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Oostenburgerpark 170 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.