Knus en licht appartement van 41m2 met externe berging gelegen in de populaire Stadionbuurt in Amsterdam Zuid. De erfpacht is afgekocht tot maar liefst 2056 en de aanvraag voor overstappen is onder de gunstige voorwaarden gedaan! In 2013 is het appartementencomplex geheel gerenoveerd en is geheel voorzien van dubbel glas. De voorzijde ligt op het zuid-oosten en beschikt over grote openslaande dubbele ramen waardoor je hier heerlijk kunt genieten van de zon.

OMGEVING
Dit appartement ligt in de gezellige Stadionbuurt, om de hoek van de Marathonweg waar gezellige horeca te vinden zijn zoals Café Kiebêrt, de Marathonweg Bar Hendrik. Op loopafstand zijn zowel het Stadionplein en Olympiaplein bereikbaar waar diverse winkels te vinden zijn en waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen.

Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer: er zijn diverse trein en busverbindingen om de hoek en treinstation Amsterdam Zuid is enkele minuten fietsen. Ook de ring A10 is slechts op enkele minuten afstand.

Kortom: een heerlijk appartement op een toplocatie!

INDELING
Begane grond: toegangsdeur tot de gemeenschappelijke hal en trappenhuis.

Eerste verdieping: toegangsdeur tot de hal, woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer, badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel & toilet en toegang tot het balkon.

De externe berging bevindt zich in de bovenbouw.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 40,90m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* In 2013 gerenoveerd;
* Balkon op het noord-westen;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 31 december 2056. De aanvraag voor eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Externe berging van 6m2;
* Energielabel C;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 83,84 per maand;
* Bouwjaar 1925;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Olympiaweg 68-1

Wijk: Stadionbuurt Postcode: 1076 XC Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 41 m2 Kamers: 2
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Olympiaweg 68-1 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.