NIEUW TE HUUR!

Appartement van 55m2 met één slaapkamer, balkon op het oosten en externe berging in de onderbouw. Gelegen in het goed onderhouden appartementencomplex Nijenburg. Het complex heeft een nette entree, beschikt over een lift en heeft buiten voldoende plek voor parkeren van fietsen/scooters.

INDELING:
Begane grond: gemeenschappelijke entree en toegang tot lift, trappenhuis en berging.

Eerste etage: entree van de woning, woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur, toegang tot toilet, slaapkamer en balkon. Vanuit de slaapkamer is de badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel toegankelijk. De slaapkamer beschikt tevens over een kast met daarin de wasmachine.

OMGEVING:
Het complex Nijenburg ligt in het gewilde Amsterdam Buitenveldert. Het Amsterdamse Bos, Het Amstelpark, De Amstel, De Zuidas, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, diverse sportverenigingen en medische voorzieningen zijn allemaal op zeer korte afstand. Winkelcentrum Gelderlandplein met z’n fijne winkels en horeca ligt zelfs op loopafstand.

Met de auto zit je in een enkele minuut op de ring A10 en treinstation RAI met diverse bus- en tramverbindingen liggen om de hoek.

BIJZONDERHEDEN:
– Huurprijs € 1.800,- per maand, exclusief service kosten, exclusief G/W/L, internet en TV;
– Servicekosten € 125,- per maand, inclusief voorschot stookkosten (welke jaarlijks worden verrekend);
– Deels gestoffeerd: inclusief tafel + stoelen, bank, kast in slaapkamer en wasmachine;
– Per direct beschikbaar;
– Geen woningdelers en geen studenten;
– Huisdieren niet toegestaan;
– Waarborgsom is twee maanden huur;
– Huurperiode maximaal 2 jaar;
– Balkon op het oosten;
– Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
– Conform meetrapport bedraagt de woning 54,50 m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Nijenburg 20

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1081 GG Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.800,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 55 m2 Kamers: 2
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Nijenburg 20 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.