Super licht design penthouse in Amsterdam West met uitzicht op de Westertoren. De woning heeft energielabel A.

Gelegen op de 4e en 5e etage, dus je woont in het ‘dak’ van de stad. Veel natuurlijk licht in alle vertrekken. Uitzicht van Keith Haring’s muurschildering Zeemonster tot de Westertoren en de daken van het Rijksmuseum en de Zuidas. Aan de achterzijde uitzicht over het Westerpark en de woning is zelfs hoog genoeg gelegen om in de havens te kijken.

Twee royale slaapkamers, een eigen parkeerplaats, met lift bereikbaar en een waanzinnig dakterras. De mogelijkheid bestaat een extra privé dakterras op het hoofddak te maken, dit hebben meerdere eigenaren in het complex al uitgevoerd.

Het gebouw
Dit appartement is gelegen in complex De Nieuwpoort, een (ver)nieuwbouwcomplex uit 2017. Het complex is van kantoren naar woningen getransformeerd en er zijn twee lagen opgebouwd. Dit appartement is gelegen in die bovenste nieuwe twee lagen.

De Nieuwpoort bestaat uit 150 woningen, de gevels van De Nieuwpoort zijn ontworpen in de Piet Boon Studio’s. Rauwe materialen, mooie hekwerken en een goed kleurpallet voor de gevels maken het een stoer gebouw.

De woningen zijn strak ontworpen, met gietvloeren, luxe badkamers en keukens. Dit penthouse is één van de grootste appartementen van het complex met ook nog eens een waanzinnig dakterras.

Het gebouw heeft een eigen parkeergarage en twee liften.

De buurt
Dit is een prettige woonbuurt, inmiddels gearriveerd, maar met nog meer potentie. Je hebt alles wat Amsterdam interessant maakt in de buurt, en in 10 minuten fiets je naar het Centrum.

In twee minuten (1 zebrapad) sta je in het Westerpark, ideaal voor hardlopers. Wielrenners rijden autoluw direct naar Spaarnwoude, Kopje Bloemendaal, Ronde ringvaart en naar de kust.

Station Sloterdijk ligt op 5 minuten fietsen, met directe verbinding naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht, maar ook Groningen, Maastricht en zelfs Zeeland. Centraal Station ligt op nog geen kwartier fietsen of met de bus die direct achter de Nieuwpoortstraat vertrekt.

Via de Haarlemmerweg ben je met de auto in één rechte lijn binnen een paar minuten op de Ring A10.

Wil je naar Noord? Binnen 10 minuten sta je bij Pontsteiger.

Met iets meer dan 5 minuten fietsen ben je in de gezellige Jordaan of op de Haarlemmerstraat met vele winkels en restaurants.

Ook in de directe buurt vele leuke restaurants zoals café restaurant Amsterdam (cradam), Westervilla, Terrasmus, Spaghetteria en natuurlijk in het Westerpark zoals de TonTon Club, Pacific, Brouwerij Troost, Cantine de Caron en vele anderen.

De Bos en Lommerweg is van alle gemakken voorzien voor boodschappen zoals Etos, Hema en Gall & Gall. In de Nieuwpoortstraat zelf heb je ook een Albert Heijn. Voor één van de beste koffies van Amsterdam ga je naar Friedhats FUKU Cafe.

Voor kinderen is de ruime binnentuin met kunstgras, en de nabije speeltuin op het Hertspieghelplein, Erasmuspark of Westerpark een heerlijke dagbesteding.

Indeling
Moderne entree vanaf de straat of via de parkeergarage, lift naar de entree en voordeur op de 4e verdieping. Entree van de woning, gastentoilet, woonkamer met open keuken en natuurlijke scheiding tussen woonkamer en eetgedeelte. Open trap naar 5e etage, ruime inpandige berging (cv-ketel, wasmachine e.d.), hoofdslaapkamer met grote kastenwand. Badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en tweede toilet. Tweede slaapkamer met grote schuifdeur naar het geweldige dakterras met uitzicht op de Westertoren, maar ook de rest van de stad. Overdag erg mooi, maar ’s avonds helemaal een lust voor het oog.

In de onderbouw is een royale eigen parkeerplaats en een eigen meterkast met ruimte voor een sport/golftas.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 82 m2 volgens NVM Meetinstructie.
– Luxe afwerking met gietvloer op woonetage, parketvloer op slaapverdieping en inbouwkasten.
– Veel natuurlijk licht in alle vertrekken.
– Waanzinnig dakterras.
– De mogelijkheid bestaat een extra privé dakterras van circa 20 m2 op het hoofddak te maken, dit hebben meerdere eigenaren in het complex al uitgevoerd. Toestemming VvE is aanwezig, vergunning Gemeente is al eens verstrekt. Dit zou ook (gedeeltelijk) uit een groen dak of zonnepanelen kunnen bestaan.
– Energielabel A.
– Airco in woonkamer en beide slaapkamers.
– Gemeenschappelijke daktuin met fitnesstoestellen.
– Vraagprijs € 625.000,– exclusief parkeerplaats.
– Vraagprijs € 650.000,– inclusief parkeerplaats.
– Nieuw gebouwd/vernieuwbouwd in 2017.
– Project De Nieuwpoort bestaande uit 150 woningen.
– Gevel, algemene ruimtes en daktuin ontworpen door Piet Boon.
– Het complex is voorzien van twee liften.
– Eigen parkeerplaats en fietsenstalling in de onderbouw.
– Erfpacht vooruitbetaald tot 2060.
– Verkoper heeft de aanvraag naar eeuwigdurende erfpacht op de meest gunstige voorwaarden gedaan en is in afwachting van een aanbod.
– De VvE wordt professioneel beheerd door NeWoMij VvE beheer.
– Servicekosten circa € 180,– per maand inclusief parkeerplaats;
– Oplevering in overleg.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Nieuwpoortstraat 86-D20

Wijk: Landlust Postcode: 1055 RZ Plaats: Amsterdam Prijs: € 625.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 82 m2 Kamers: 3
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Nieuwpoortstraat 86-D20 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.