Een unieke beleggingskans.

Rijksmonumentaal pakhuisappartement, op eigen grond in het centrum van Amsterdam.

Het appartement is permanent en al langer dan 6 maanden verhuurd en valt hierdoor niet onder de Amsterdamse opkoopbescherming. Het appartement wordt in verhuurde staat verkocht.

Locatie
Gelegen op een bijzondere plek in het centrum van Amsterdam, ‘op Uilenburg’. Dit ruime tweekamerappartement op de 3e etage maakt deel uit van een gerenoveerd pakhuiscomplex met lift en heeft een berging in de onderbouw. Vanuit de woning heb je prachtig uitzicht over de algemene binnentuin van het complex en het water van de Uilenburgergracht.

Aan de tuin van het complex aan de Uilenburgergracht mag je gratis een bootje aanleggen. Vanaf hier vaar je direct de Amsterdamse binnenstad in.

Op Uilenburg woon je rustig, maar heb je alles wat Amsterdam te bieden heeft op loopafstand voorhanden. Horeca, winkels en openbaar vervoer. Het appartement ligt om de hoek van Nieuwmarkt, Waterlooplein, Rembrandtplein, Hermitage en Hortus Botanicus.

Indeling
Algemene entree van het complex met intercom en brievenbussen, hal via binnentuin naar lift, entree woning op 3e etage.
Hal met veel garderobe- en bergruimte, cv-ruimte, badkamer met toilet, wastafel en douche, grote slaapkamer (ca. 4,06 x 3,12 meter), woonkamer van 6 meter breed aan de gracht met balkon, open keuken.
Berging van 4 m2 in de onderbouw van het complex.

Verhuur
Het appartement is permanent verhuurd sinds 1 november 2014. De huurprijs bedraagt € 1.814,– per maand. Verhuur is gemeubileerd, inclusief gas, water elektra en internet.

De opkoopbescherming van de Gemeente Amsterdam geldt voor koopwoningen met een WOZ-waarde tot en met € 641.000,–. Na aankoop mag je de woning dan 4 jaar niet verhuren. Een woning valt niet onder de opkoopbescherming als de woning op het moment van verkoop (registratie akte van levering) voor langer dan 6 maanden verhuurd is geweest. Dit appartement is verhuurd sinds 1 november 2014 en valt derhalve niet onder de opkoopbescherming (bron website Gemeente Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Uniek investeringsobject;
– Woonoppervlakte 51 m2 conform NVM meetinstructie;
– Berging in de onderbouw van 4 m2;
– Rijksmonument, voormalig pakhuiscomplex;
– Gelegen op eigen grond;
– Lift, algemene binnentuin, mogelijkheid gratis aanleggen boot;
– Professioneel beheerde VvE met forse reserve en MJOP;
– Servicekosten € 216,98 per maand;
– Verkoop in verhuurde staat;
– Verhuurd sinds 1 november 2014;
– Huidige huurprijs € 1.814,– per maand inclusief gas, water elektra en internet
– Gemeubileerd verhuurd;
– Huurder heeft bij aanvang huur een waarborgsom gesteld ad € 1.250,–;
– WOZ-waarde 1/1/2022 € 398.000,–;
– Appartement valt niet onder opkoopbescherming (bron website gemeente Amsterdam);
– Cv ketel Intergas Combi Kompakt HR 22 CW3 (2013), regelmatig onderhouden;
– Ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing (verkoper heeft het appartement nooit zelf bewoond);
– Oplevering kan z.s.m. plaatsvinden (in verhuurde staat);
– Koop en levering conform Model Amsterdam, bij Amsterdamse notaris naar keuze koper.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging, we leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Nieuwe Uilenburgerstraat 19N

Wijk: Nieuwmarkt/Lastage Postcode: 1011 LM Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Prijs: € -1,- per maand Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 51 m2 Kamers: 2
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Nieuwe Uilenburgerstraat 19N – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.