De ideale gezinswoning van ruim 150m2 bestaande uit 3 verdiepingen, 5 slaapkamers, eigen garage, diepe tuin op het oosten gelegen op een perceel van 119m2. Gelegen in Buitenveldert om de hoek van de Zuidas en winkelcentrum Gelderlandplein is dit de ideale combinatie van rustig wonen in een wijk met alle voorzieningen op loopafstand. De woning dient intern gerenoveerd te worden.
** FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE**

Indeling:
Via de eigen entree komt u in de hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje, de garage en twee slaapkamers die beiden toegang bieden tot de tuin. Zoals de buren eveneens hebben gedaan bestaat hier de mogelijkheid om uit te bouwen.

1e verdieping: Via de wenteltrap komt u bij de overloop met toegang tot de woonkamer. Twee balkons over de volledige breedte aan voor- en achterzijde gelegen. Dichte keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, vaatwasser, oven en een afzuigkap.

De 2e verdieping beschikt over drie slaapkamers waarvan een grote slaapkamer met inbouwkasten aan de voorzijde en toegang tot het balkon en twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan een met toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een inloopdouche en een wasmachine- drogeraansluiting. Door de lichtkoepel in de overloop is de overloop en het trappenhuis een fijne lichte ruimte. Separaat toilet met fonteintje.

Omgeving:
Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De woning is gelegen op een rustige locatie met op loopafstand het winkelcentrum Gelderlandplein. Hier heeft men een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden. Centrale locatie in Buitenveldert nabij Station Zuid/WTC, Station Rai en de Zuidas. Er is veel groen in de omgeving zoals het Amstelpark en Amsterdamse bos. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op straat. (Geen wachttijd voor aanvraag parkeervergunning)

Bijzonderheden:
– For English translation see our own website;
– Een ruime tuin gelegen op het oosten en vier balkons;
– Nen 2580 meetrapport aanwezig;
– Geen VVE van toepassing, geheel woonhuis;
– De gemeente gedoogd dat er door de bewoner aan de voorzijde geparkeerd kan worden;
– Uitbouwmogelijkheden (recent voorbeeld Neerkanne 5 en 7);
– Garage eventueel bij de woning te betrekken en als woonruimte te gebruiken;
– Grotendeels dubbel glas;
– Oplevering in overleg, kan snel;
– De erfpacht bedraagt € 169,71 tot en met 2034. De aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is in 2019 onder de gunstige voorwaarden gedaan. Daardoor zeer gunstige afkoopmogelijkheden!
– De woning dient intern gerenoveerd te worden, de eerste foto betreft een artist impressie;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Neerkanne 3

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 BG Plaats: Amsterdam Prijs: € 800.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 151 m2 Kamers: 6
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Neerkanne 3 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.