Goed ingedeeld 5-kamer appartement van 124m2 gelegen op de 6e verdieping en een balkon op het zuiden. De erfpacht is tot en met 2094 afgekocht, de woning beschikt over twee bergingen én een eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage. De woning ligt in het complex aan de Nachtwachtlaan dat ín het Rembrandtpark ligt dus u heeft vanuit de woning een waanzinnig vrij uitzicht over het park en de stad. Deze voormalige huurwoning is volledig naar eigen smaak te renoveren.

OMGEVING
Het complex is fantastisch gelegen aan het Rembrandtpark, aan de rand van de wijk de Baarsjes. Je loopt zo vanuit de algemene ingang het park in. Het park kenmerkt zich door de speelse wandelpanden, vijvers, groenvelden, bossen en kunt u er een kinderboerderij, een bouwspeelplaats en diverse buitensportvoorzieningen vinden. Vooral in de zomer voelt het park als een tuin die bij de woning hoort. De locatie combineert rust, ruimte, groen en privacy met op korte afstand gelegen de belangrijkste voorzieningen zoals de supermarkten (AH, Aldi, Lidl) en diverse speciaalzaken. Vanaf hier zit u zo op de Ring A-10 met dichtbij kantorenlocaties (o.a. Zuidas), Schiphol, diverse ziekenhuizen, de binnenstad en het Rembrandt- en Vondelpark. Station Lelylaan is om de hoek gelegen voor trein- en metroverbinding maar ook bus en tramhaltes zijn vlakbij.

INDELING
Begane grond: gemeenschappelijke entree met toegang tot lift, trappenhuis en parkeergarage.

Zesde verdieping: toegang tot woning, hal met toegang tot alle vertrekken, woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon, vier slaapkamers met inbouwkasten, badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafel, separaat toilet met fonteintje.

De externe berging van ca. 11,9m2 bevindt zich op dezelfde verdieping én in de onderbouw.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 123,90m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Externe berging op dezelfde verdieping én in de onderbouw;
* Dubbel glas;
* Energielabel C;
* Gezonde VvE welke professioneel beheerd wordt door Delair Vastgoedbeheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 315,19 per maand exclusief voorschot stookkosten;
* Ouderdoms-, niet-bewonings- en asbestclausule van toepassing;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 2094. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Projectnotaris Hemwood;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Nachtwachtlaan 359

Wijk: Overtoomse Veld Postcode: 1058 EM Plaats: Amsterdam Prijs: € 630.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 124 m2 Kamers: 5
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Nachtwachtlaan 359 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.