Bouwgroep Parc4you zoekt jou!

Bepaal zelf hoe jouw toekomstige woning eruit gaat zien. Parc4you zoekt leden, al vóórdat er een ontwerp is.

Kijk op de website van www.parc4you.nl voor meer informatie.

Informatieavond woensdag 15 november van 19:30 uur tot 21:00 uur bij NAP aan de Krijn Taconiskade 124 te Amsterdam. Je bent van harte welkom zonder afspraak.

Bouwgroep Parc4you is een initiatief van professionals die al samenwerkten voor andere woongebouwen die in Mede Opdrachtgeverschap gebouwd werden.

Dit zijn bijvoorbeeld:
– Together4you IJburg Centrumeiland (14 woningen)
– Lab4you Sloterdijk (27 woningen en 3 bedrijfsruimtes)
– Loft4you Paperweg Amsterdam Noord (25 woningen en 5 bedrijfsruimtes)

Duurzame gevels
Bij Parc4you willen we gaan werken met hoogwaardige duurzame gevels. Inspiratie hiervoor komt van gerenommeerde internationale gebouwen. Zoals een woongebouw in Parijs van Mars Architectes met een houten gevel die doet denken aan Japanse architectuur. Woongebouw ‘Urban Woods’ in Delft van Urban Climate architects met een klimaatadaptieve en natuurinclusieve gevel. En een woongebouw in Oslo van Alliance architecture studio met een gevel van hout met een duurzame koollaag.

Wat houdt mede opdrachtgeverschap in?
Bij mede opdrachtgeverschap bepaal je zelf hoe je woning wordt, en bepaal je samen met je buren hoe de gemeenschappelijke ruimten en de buitenkant er uit komt te zien. Dit lijkt spannend maar uit ervaring weten we dat dit een heel leuk proces is. De bouwgroep zal door diverse professionals worden ondersteund.

Wat wordt verwacht van de leden?
De bouwgroepleden kunnen op meerdere gebieden participeren. De leden hebben de beslissende stem in het project en hebben veel invloed in het proces. Echter zal de professionele initiatiefnemer het volledige proces vanaf de inschrijffase tot en met de nazorg na de oplevering aansturen. Hierbij wordt tijdig aangegeven wanneer welke keuzes gemaakt dienen te worden.

Wat is het voordeel van nu lid worden?
Hoe eerder je aansluit, hoe meer invloed je hebt op het uiteindelijke resultaat. Wanneer de bouwgroep geselecteerd wordt, dan start ook meteen de uitwerking van het project. Dan worden veel belangrijke keuzes gemaakt over het ontwerp. Bijkomend voordeel, de volgorde van aanmelden bepaalt ook de volgorde waarin je een plek/woning in het gebouw mag uitkiezen.

Wat gaat een woning kosten?
Wij hebben een raming gemaakt, gebaseerd op de huidige bouwkosten. Hierbij gaan we uit van een gemiddeld afwerkingsniveau met een badkamer, maar zonder keuken. De prijs voor een woning is € 300.000 euro voor 60 m2. Jouw woonwensen vormen het startpunt.

Centrumeiland IJburg
Parc4you wordt midden op Centrumeiland gebouwd op misschien wel de mooiste en ruimste plot. Naast “het bos” dat al jaren geleden is aangeplant.

Hoe nu verder?
Om lid te worden van de bouwgroep vul je een inschrijfformulier in. Hierna ontvang je een inschrijfnummer.

Het ontwerp dient nog uitgewerkt te worden en wij weten niet precies welke afmetingen de woningen zullen hebben. Wel willen wij een richtprijs aangeven. De kleinste woningen die wij verwachten te kunnen bouwen zullen circa 60 m2 groot worden. Voor de eerste groep inschrijvers is de vierkante meterprijs berekend op € 5.000 per/m2 op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Hieruit volgen de volgende koopprijzen:
– Woning van 60 m2 koopsom € 300.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling.
– Woning van 75 m2 koopsom € 375.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling.
– Woning van 110 m2 koopsom € 550.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse canonbetaling.

De woningprijzen zullen worden verhoogd volgens de indexatie van de consumentenprijsindex, gemaximaliseerd op 5% per jaar.

Afweringsniveau:
– Inclusief badkamer en toilet met Villeroy & Boch sanitair.
– Tegels 25 cm x 44 cm op de wanden en minimaal 45 x 45 cm op de vloer.
– Stompe vlakke binnendeuren.
– Elektrawerk Jung LS 990.
– Gasloos door warmtepomp en vloerverwarming.
– Zonnepanelen op de individuele meter van de woningen.
– Een keuken is niet standaard opgenomen.

Nadat de bouwgroep door de gemeente geselecteerd is, betaal je een inschrijfvergoeding van € 500. Hiermee heb je de zekerheid dat de woning voor je gereserveerd blijft. Verder is geen voorfinanciering nodig tot het moment dat alles rond is en je een hypotheek kunt afsluiten (net voor start bouw).

We vertellen je graag meer tijdens de informatieavond:
woensdag 15 november houden wij een informatiemarkt, waar wij je meer kunnen vertellen en waar je alle vragen kunt stellen. De markt zal worden gehouden bij NAP op aan de Krijn Taconiskade 124 te Amsterdam van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Graag tot dan.

Lees meer
Highlights

Muiderlaan ong

Wijk: IJburg Oost Postcode: 1087 VA Plaats: Amsterdam Prijs: € 300.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 60 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Muiderlaan ong – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.