Wonen in een groene oase in Amsterdam Zuid met maximale privacy? Zoek niet verder! Ervaar die luxe bij Minervalaan 116 en ontdek een prachtig gerenoveerde vrijstaande villa van circa 322m² voorzien van een uitstekend lichtplan, vloerverwarming en airconditioning. Voor de afwerking is gekozen voor prachtige maatwerktoepassingen en natuurlijke tinten en materialen, die rust en warmte uitstralen. Dit aantrekkelijke huis ligt op een mooi perceel van 595m² en is geschikt voor een groot gezin, inwonende au-pair én kantoor aan huis. Deze royale gezinswoning bestaat uit heerlijke leefruimtes, waaronder een ruime tuingerichte woonkamer, riante woonkeuken met diverse inbouwapparatuur, zes slaapkamers, vier badkamers, veel bergruimte en een royale kelder, die uitermate geschikt is als fitness en wijnopslag. Dankzij de indeling en beplanting van de tuin is er nauwelijks inkijk. Binnen en buiten gaan onopvallend in elkaar over. De zonnige tuin is smaakvol ingericht en sluit naadloos aan op de natuurlijke omgeving. Parkeren kan op de eigen oprit. Minervalaan ligt in een kindvriendelijke omgeving aan een autoluwe straat met alle voorzieningen voor het hele gezin direct om de hoek. Thuiskomen in deze bijzondere familiewoning is thuiskomen in een fantastische woning met een prettige ambiance.

Het Amsterdamse Bos, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, Het Gelderlandplein, basis- en middelbare scholen, Internationale School, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op zeer korte afstand. De Zuidas, station Zuid/WTC en de Beethovenstraat zijn zelfs op loopafstand.

Specificaties:
-De huurprijs is euro 12.000,– per maand, exclusief nutsvoorzieningen, tv en internet.
-Te huur voor een periode van 2 jaar.
-Waarborgsom 2 maanden huur.
-Oplevering in overleg.
-Deze woning wordt verhuurd via een MVA CERTIFIED EXPAT BROKER.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Minervalaan 116

Wijk: Prinses Irenebuurt e.o. Postcode: 1077 PM Plaats: Amsterdam Prijs: € 12.000,- per maand Status: Verhuurd
Woonoppervlakte: 322 m2 Kamers: 8
Makelaar Ramón Mossel
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Minervalaan 116 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.