GE-WEL-DIG dubbel bovenhuis op eigen grond in de fijne Watergraafsmeer met royaal terras en privé voordeur op de begane grond. De Middenweg is een extra brede straat, waardoor de lichtinval zeer prettig is. Vanwege het dubbele glas is het verkeer van de Middenweg niet hoorbaar.

Een woning met letterlijk heel veel potentie.

De woonoppervlakte op de begane grond, 1e en 2e etage is 101 m2, ingemeten volgens NVM Meetinstructie. De derde etage met een vloeroppervlakte van 50 m2 en een nokhoogte van 2,69 meter komt hier nog bij. Met een dakraam of dakkapel is de woning met circa 20 tot 30 m2 uit te breiden. Dit is binnen de VvE al bij meerdere appartementen gedaan.

Het 5-kamerappartement heeft 3 slaapkamers. Dit is uit te breiden tot wel 5 á 6 slaapkamers.

De woning is te bewonen in de huidige staat met ruimte voor uitbreiding in de toekomst of je kunt direct aan de slag om hier je droompaleis van te maken.

Indeling
Eigen entree vanaf de straat. Trap naar de 1e verdieping; hal met separaat toilet en fonteintje. Een lichte doorzon woonkamer met en suitedeuren en sfeervolle erker aan de voorzijde. De woonkamer is aan de voorzijde extra breed, omdat de originele zijkamer bij de woonkamer is betrokken. Schuifdeur naar het dakterras aan de achterzijde. Dichte keuken aan de achterzijde.

Op de tweede verdieping zijn maar liefst 3 slaapkamers.
Slaapkamer 1: 4.67 x 3,05 m
Slaapkamer 2: 4,13 x 3,05 m
Slaapkamer 3: 1,88 x 3,72 m

Op de overloop is een tweede separate toilet. De badkamer beschikt over een inloopdouche dubbel wastafelmeubel en plaats voor wasmachine en -droger.

De derde etage is in gebruik als bergzolder. Deze etage is met een ladder bereikbaar en heeft een vloeroppervlakte van 50 m2 en een nokhoogte van 2,69 meter. Met eventueel een vaste trap en dakraam en/of dakkapel is hier circa 20 tot 30 m2 extra (woon)ruimte te maken. Hier is eventueel toestemming van de Vereniging van Eigenaren/Gemeente voor benodigd. Het is aan koper om hier onderzoek naar de doen. De VvE stukken worden graag met je gedeeld.

Omgeving
De Middenweg is een van de breedste straten van de Watergraafsmeer. Parkeren voor de deur is mogelijk, ook kan een tweede parkeervergunning aangevraagd worden. De populaire wijk biedt een rustige woonomgeving waar kinderen in een veilige buurt kunnen opgroeien met uiteenlopende voorzieningen. De kinderboerderij, parken en goede scholen en kinderopvang zijn in de buurt te vinden. De vele winkels aan de Middenweg, Oostpoort en het Christiaan Huygensplein liggen om de hoek. Bar Wisse, Elsa’s Café, Bar-restaurant 1900 en café Cliché zijn slechts enkele hotspots die op korte afstand te vinden zijn. Binnen 10 fietsminuten ben je op het Beukenplein met hippe horecazaken. Dit is een ideale buurt met veel groen, park Frankendael (met restaurants Merkelbach en de Kas), het Oosterpark en het Flevopark om de hoek. De bereikbaarheid is ideaal te noemen: NS stations Science Park, Amstel en Muiderpoort zijn binnen 5 tot 10 minuten fietsafstand bereikbaar en tram en bushaltes liggen om de hoek. Woon/werkverkeer met de auto is eenvoudig; je rijdt binnen 5 minuten op de Ring A-10.

Sportvoorzieningen zijn volop aanwezig. Naast een aantal sportscholen in de buurt ligt het sportpark Middenmeer vlakbij, dat tal van sporten biedt zoals voetbal, hockey, schaatsen, tennis, honkbal et cetera. Ook de Jaap Eden baan is onderdeel van dit park.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte bg, 1e en 2e etage 101 m2 (exclusief 3e etage), conform NVM meetinstructie;
– De derde etage heeft een vloeroppervlakte van 50 m2 en een nokhoogte van 2,69 meter.
Met een dakraam of dakkapel is hier circa 20 tot 30 m2 toe te voegen. Dit is binnen de VvE al bij meerdere appartementen gedaan;
– 5-kamerappartement met 3 slaapkamers, uit te breiden tot 5 á 6 slaapkamers;
– Terras en balkon;
– Goed georganiseerde, professioneel beheerde VvE met MJOP en goede reserve;
– Servicekosten € 167,91 per maand;
– Aandeel reservefonds medio juni 2023 circa € 8.000,–;
– Bouwjaar 1940;
– Voorzien van dubbel glas;
– Oplevering in overleg;
– Eigen grond.

Maak snel een afspraak voor bezichtiging met ons kantoor, we leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Middenweg 289

Wijk: Middenmeer Postcode: 1098 AS Plaats: Amsterdam Prijs: € 650.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 101 m2 Kamers: 5
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Middenweg 289 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.