Licht, zonnig en modern gerenoveerd 2-kamerappartement van 49 m2 met goed balkon, gelegen in een karakteristiek pand in een rustige straat in De Pijp. De woning is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd, waardoor een ruimtelijk ingedeeld en goed afgewerkt appartement is gerealiseerd. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt, de moderne keuken en badkamer zijn vernieuwd en door het hele appartement ligt een strakke linoleum vloer. Als kers op de taart is de erfpachtcanon afgekocht tot 1 maart 2063 en daarna is de eeuwigdurende erfpacht vastgeklikt.

De ligging van deze woning durven we gerust perfect te noemen. Rustig gelegen in geliefd straatje, vlakbij alle hotspots in De Pijp. Op loopafstand liggen de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark, de Amstel en de Maasstraat, waar je de leukste terrassen, horecazaken, winkels en sportscholen vindt. De charmante architectuur, elegante opzet van de omgeving en een verleidelijke ligging geven een unieke sfeer aan deze super stek!

INDELING 1e ETAGE
Via een ruim en net trappenhuis is het appartement op de eerste verdieping bereikbaar.

Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Binnenkomst in de ruime woonkamer waar de direct de grote raampartijen opvallen. De woonkamer strekt zich uit van de voor- tot achterzijde en is daardoor heerlijk zonnig. De open keuken heeft alle gewenste inbouwapparatuur zoals een 6-pitsgasfornuis met oven, vaatwasser op hoogte en losse koelkast met vriezer. De cv-ketel en wasmachine/droger zijn netjes in een keukenkast weggewerkt. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon van ca. 5m2 op het Oosten, waar je ‘s ochtends je kop koffie kan drinken het zonnetje. De keurige badkamer bestaat uit een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De slaapkamer heeft een praktisch formaat met precies genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed en garderobekast.
Het hele appartement is voorzien van glad gestuukte wanden en overal ligt een moderne linoleum vloer.

ERFPACHT
De erfpacht is afgekocht tot 1 maart 2063.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds gemaakt en vanaf 1 maart 2063 wordt de erfpachtcanon € 871,23 per jaar + indexatie.

VERENIGING VAN EIGENAREN
– De vereniging van eigenaars wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
– De actieve VVE is financieel gezond en beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
– De servicekosten bedragen €106,- per maand.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 48,9 m2 exclusief balkon van 4,7 m2 (er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig).
-Slim en ruimtelijk ingedeeld appartement.
-Perfecte locatie, rustig gelegen maar op loopafstand van winkels, horeca en het Sarphatipark.
-Het complex is in 2013 gesplitst in appartementsrechten, waarbij een uitgebreid funderingsonderzoek en asbestonderzoek heeft plaatsgevonden.
-Verwarming en warm water via cv-ketel (Intergas HR combi-ketel, bouwjaar 2014)
-Vaste projectnotaris; notariskantoor Spier & Hazenberg te Amsterdam.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Mesdagstraat 39I

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 HK Plaats: Amsterdam Prijs: € 400.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 50 m2 Kamers: 2
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Mesdagstraat 39I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.