Licht, ruim en zonnig 4-kamerappartement van circa 89 m2 met balkon verdeeld over 2,5 verdieping, gelegen in een karakteristiek pand in een rustige straat in De Pijp. De woning heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde in de Pastelstraat. De woning is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd en uitgebreid, waardoor een ruimtelijk ingedeeld en goed afgewerkt appartement is gerealiseerd. Alle wanden en plafonds zijn gestuukt, de woning heeft maar liefst 2 badkamers en door het hele appartement ligt een lichte vloer. Als kers op de taart is de erfpachtcanon afgekocht tot 1 maart 2063 en de erfpacht is onder gunstige voorwaarden aangevraagd.

De ligging van deze woning durven we gerust perfect te noemen. Rustig gelegen in geliefd straatje, vlakbij alle hotspots in De Pijp. Op loopafstand liggen de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark, de Amstel en de Maasstraat, waar je de leukste terrassen, horecazaken, winkels en sportscholen vindt. De charmante architectuur, elegante opzet van de omgeving en een verleidelijke ligging geven een unieke sfeer aan deze super stek!

INDELING 2e ETAGE
Via een ruim en net trappenhuis is het appartement op de tweede verdieping bereikbaar.
Entree, hal met toegang tot de slaapkamer, woonkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel.
Bij binnenkomst in de ruime woonkamer vallen de direct de grote raampartijen op. De woonkamer strekt zich uit van de voor- tot achterzijde en is daardoor heerlijk zonnig. De open keuken heeft alle gewenste inbouwapparatuur zoals een 5-pitsgasfornuis met oven, vaatwasser en een losse koelkast met vriezer. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon van ca. 4m2 op het Oosten, waar je ‘s ochtends je kop koffie kan drinken in het zonnetje.

Vanuit de woonkamer is de trap naar de derde verdieping. Op deze verdieping is naast de ruime overloop, een slaapkamer met dakkapel en aansluitend de tweede badkamer. Deze nette badkamer heeft een inloopdouche, ligbad, wastafel met meubel en tweede toilet. Tevens is hier de wasmachine- en drogeraansluiting.

Vanuit de overloop is de trap naar de vierde verdieping waar veel licht en een prachtig uitzicht ’s avonds middels de 4 extra grote Velux dakramen is gecreëerd. De ruime overloop is voor meerdere doeleinden zoals een werkruimte, speelruimte etc. geschikt. Tevens is hier de derde slaapkamer.

ERFPACHT
De erfpacht is afgekocht tot 1 maart 2063. De eeuwigdurende erfpacht is onder gunstige voorwaarden aangevraagd middels de spijtoptantenregeling.

VERENIGING VAN EIGENAREN
– De vereniging van eigenaars wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
– De actieve VVE is financieel gezond en beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
– De servicekosten bedragen € 153- per maand.

BIJZONDERHEDEN
–De woonoppervlakte bedraagt 89 m2 inclusief vliering doch exclusief balkon van 5 m2 (er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig);
– Slim en ruimtelijk ingedeeld appartement;
– Perfecte locatie, rustig gelegen maar op loopafstand van winkels, horeca en het Sarphatipark;
– Het complex is in 2013 gesplitst in appartementsrechten, waarbij een uitgebreid funderingsonderzoek en asbestonderzoek heeft plaatsgevonden;
-Energielabel D;
-Verwarming en warm water via cv-ketel (Intergas HR combi-ketel);
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Mesdagstraat 29II

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 HJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 650.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 89 m2 Kamers: 5
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Mesdagstraat 29II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.