Lichte bovenwoning van circa 72 m² verdeeld over de tweede en derde etage met daarboven gelegen vliering van 29 m2. Zo is er veel potentie om hier een riant bovenhuis te realiseren. Het betreft de gehele tweede etage en de achterste helft van de derde etage die nu nog via de gemeenschappelijke trap toegankelijk is. De VvE heeft echter eerder toestemming voor een interne trap gegeven. Daarnaast beschik je over een vliering van circa 29 m2 op de 4e etage met een plafondhoogte van 2,60 m en de mogelijkheid om ramen te plaatsen, waardoor je extra slaapkamers kunt realiseren.

Dit charmante appartement ligt in een monumentaal pand in Amsterdamse Schoolstijl, in een straat in De Pijp. Aan de voorzijde kijk je vrij uit over de Pastelstraat. Hier woon je rustig, maar loop je in een paar minuten naar de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en de Ferdinand Bolstraat en iets verderop naar de grachtengordel.

Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met snel op Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station. Ook fiets je in een paar minuten naar de binnenstad en de Rivierenbuurt. Met de auto zijn zowel de A10 als A2 snel bereikbaar.

INDELING
Via een ruim trappenhuis bereik je het appartement op de tweede etage.
Entree, hal, casco badkamer met aansluiting voor douche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde ligt de woonkamer waar je leuk uitkijkt over de Pastelstraat. De royale woonkeuken beschikt over een eenvoudige keukenblok en heeft 2 paar deuren naar het balkon aan de achterzijde (Oosten), waar je ’s ochtends je kop koffie kunt drinken in het zonnetje. Vanuit de hal is de slaapkamer bereikbaar, die eveneens aan de achterzijde is gelegen. Direct boven de het appartement ligt de ruime zolderkamer met dakkapel van maar liefst 24 m2. Deze is momenteel via het gemeenschappelijke trappenhuis te bereiken, maar het is mogelijk deze intern bij de woning te betrekken. Tot slot is er nog een grote vliering van ca. 29 m2 over de gehele 4e etage van het pand. Ook deze ruimte kan intern bij de woning worden betrokken en kan worden voorzien van dakramen.

BIJZONDERHEDEN
-De woonoppervlakte van derde etage is 47,90 m2. De woonoppervlakte van de kamer op de derde verdieping bedraagt 24,30 m2. (conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
– De vliering op de 4e etage is ca. 29 m2.
– De VvE heeft reeds eerder toestemming gegeven voor een doorbraak (trapgat) naar bovengelegen verdiepingen en het plaatsen van dakramen. De benodigde vergunningen zijn voor rekening en risico van koper.
– Balkon op het Oosten.
– Bouwjaar 1924.
– Energielabel D.
– Grote en gezonde VvE die professioneel wordt beheerd door VvE Beheer Amsterdam
– De servicekosten zijn € 167,87 per maand.
– De erfpacht afgekocht tot 1 maart 2063.
– De ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule zijn van toepassing.
– Er is een anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing.
– Vaste projectnotaris Spier & Hazenberg.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Mesdagstraat 27-2

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 HJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 475.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 72 m2 Kamers: 4
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Mesdagstraat 27-2 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.