Dit is je kans op een fantastische zeer goed onderhouden kadewoning van 90m2 met twee royale slaapkamers, een werkkamer, twee badkamers en een prachtig terras waar je heerlijk kunt ontspannen, terwijl je uitkijkt over het rustgevende water. Wonen aan het water in een van de meest gewilde wijken van Amsterdam, gelegen op het mooiste en groenste eiland van de bruisende Houthavens!
Het terras van 14m2 grenst aan de gracht waar je beschikt over een eigen aanlegplek voor je boot, voorzien van een elektrapunt. De vraagprijs is inclusief privé aanlegplek. De woning beschikt over een berging in de ondergelegen parkeergarage. Optioneel is er een privé parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage te koop.
De kadewoning is gebouwd in 2018 en is gasloos, voorzien van vloerverwarming + vloerkoeling, 6 zonnepanelen, volledig voorzien van HR++ glas en een energielabel A+ met als resultaat lage stookkosten. Memeleiland is uniek omdat het autoluw is; de woning grenst aan de ene zijde aan de gracht en aan de andere zijde aan het Houthavenpark.
** For English translation, see Funda English **

Indeling:
Bij binnenkomst in de entree van de woning op de begane grond is de hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is door het aangrenzende terras met prachtig uitzicht een fijne plek om te ontspannen. De luxe open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, stoomoven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Het terras is gelegen op het westen en ligt direct aan de gracht waar vanuit u toegang heeft tot uw eigen privé aanlegplek met elektra. Vanuit de hal heeft u toegang tot één van de twee ruime slaapkamers (3.82×2.98), de moderne badkamer is voorzien van ligbad, wastafel, mechanische ventilatie, vloerverwarming en elektrische handdoekenradiator. Daarnaast is er een separaat toilet met fonteintje en een aparte riante interne berging, waar zich onder andere de wasmachine- droger aansluiting, omvormer zonnepanelen en ventilatie unit bevindt. Vanuit de woonkamer is het souterrain te bereiken. De woning is geheel voorzien van een prachtige eikenhouten visgraat vloer, vloerverwarming- en koeling, strak gestuukte wanden+plafonds, domoticasysteem en automatische zonnescherm/screen.

Souterrain:
Toegang tot de master bedroom (4.73 x 3.59) met toegang tot de tweede badkamer, voorzien van inloop regendouche, dubbele wastafel, mechanische ventilatie, moderne lichtspiegel, elektrische handdoekenradiator en toilet en toegang tot de werkkamer, waar ook een derde slaapkamer van gemaakt kan worden. Omdat deze ruime slaapkamer zich onder waterniveau bevindt, ervaart u hier altijd rust en een zeer comfortabele slaaptemperatuur.

Algemeen:
Via de centrale hal heeft u middels de lift toegang tot de parkeergarage. Daarnaast heeft u de beschikking over een berging én in de parkeergarage is er ruimte waar uw fiets geparkeerd kan worden (ook ruimte voor een bakfiets). Aan opbergruimte dus geen gebrek. In de beneden gelegen parkeergarage is er separaat een privé parkeerplaats te koop.

Omgeving:
Gelegen in de voormalige (oude) Houthaven welke is omgevormd tot een luxueuze woonwijk omgeven door water en groen. De buurt kenmerkt zich door duurzaamheid, aantrekkelijke hoog- en laagbouw en water als typisch Amsterdams element, zeer geschikt voor een rondje SUP boarden. In het gebied zijn onder meer diverse restaurants, een bioscoop (vanaf 2025), een theater, een luxe hotel, de scholen en kinderopvang te vinden. Diverse horecagelegenheden om de hoek zoals Vessel, Bar Hout, Anne & Max en Boat & Co, waar u ’s zomers heerlijk van het water kunt genieten! Het populaire Westerpark en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de pont naar Amsterdam Noord meert aan bij de Pontsteiger en het Centraal Station ligt op 10 minuten fietsafstand. Met de auto is er een directe verbinding naar de A10 (ring) en daarmee meerdere uitvalswegen.

Bijzonderheden:
* De woonoppervlakte bedraagt 90m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Terras van 14m2 gelegen op het westen;
* Vraagprijs parkeerplaats; € 55.000,-;
* Privé aanlegplek met elektra;
* Twee slaapkamers, met mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer;
* Bouwjaar 2018;
* Energielabel A+; gasloos, 6 zonnepanelen, volledig geïsoleerd met onder andere HR++ glas. Domoticasysteem, zonnescherm (automatisch), vloerverwarming en vloerkoeling in gehele woning aanwezig;
* Externe berging van ruim 5m2 in de onderbouw van het complex;
* Gemeenschappelijke fietsenstalling;
* Gezonde en professionele VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 218 (woning/berging € 173 + parkeerplaats € 45) per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt t/m 15 mei 2066 en de huidige canon bedraagt € 1.609,- (woning/berging €1.587 + parkeerplaats €22) per jaar. De eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden vastgeklikt op een jaarbedrag (te betalen vanaf 15 mei 2066) van €1.920 (woning/berging €1.899 + parkeerplaats €21).
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Memeleiland 76

Wijk: Houthavens Postcode: 1014 ZL Plaats: Amsterdam Prijs: € 800.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 90 m2 Kamers: 4
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Memeleiland 76 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.