Prachtig afgewerkt en modern appartement met twee slaapkamers, berging, privé parkeerplaats en zonnig terras met uitzicht over het water in een van de meest gewilde wijken van Amsterdam, gelegen op het mooiste en groenste eiland van de bruisende Houthavens!

De woning is gebouwd in 2018 en is gasloos, voorzien van vloerverwarming + vloerkoeling, heeft 3 eigen zonnepanelen, is volledig voorzien van HR++ glas en heeft een energielabel A++ met als resultaat lage stookkosten. Memeleiland is uniek omdat het autoluw is; de complex grenst aan de ene zijde aan de gracht en aan de andere zijde aan het Houthavenpark.

OMGEVING:
De woning is gelegen in de voormalige (oude) Houthaven welke is omgevormd tot een luxueuze woonwijk omgeven door water en groen. De buurt kenmerkt zich door duurzaamheid, aantrekkelijke hoog- en laagbouw en water als typisch Amsterdams element, zeer geschikt voor een rondje SUP boarden. In het gebied zijn onder meer diverse restaurants, een bioscoop (vanaf 2025), een theater, een luxe hotel, de scholen en kinderopvang te vinden. Diverse horecagelegenheden om de hoek zoals Vessel, Bar Hout, Anne & Max en Boat & Co, waar u ’s zomers heerlijk van het water kunt genieten! Het populaire Westerpark en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de pont naar Amsterdam Noord meert aan bij de Pontsteiger en het Centraal Station ligt op 10 minuten fietsafstand. Met de auto is er een directe verbinding naar de A10 (ring) en daarmee meerdere uitvalswegen.

INDELING:
Begane grond: gemeenschappelijke entree naar trappenhuis en lift.

Tweede verdieping: entree van de woning, hal met toegang tot alle vertrekken, lichte woonkamer met goed ingedeelde woonkeuken met spoeleiland en gezellige bar, aangelegen balkon op het westen, twee goed formaat slaapkamers, badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel met meubel, separaat toilet met fonteintje, interne berging/wasruimte.

De externe berging en parkeerplaats bevinden zich in de onderbouw.

Bijzonderheden:
* De woonoppervlakte bedraagt 73,10m2 (er is een meetrapport beschikbaar);
* Terras van 7m2 gelegen op het westen;
* Twee slaapkamers;
* Bouwjaar 2018;
* Energielabel A++; gasloos, 3 zonnepanelen, volledig geïsoleerd met onder andere HR++ glas. Vloerverwarming en vloerkoeling in gehele woning aanwezig;
* Privé parkeerplaats in ondergelegen garage;’
* Externe berging van ruim 5m2 in de onderbouw van het complex;
* Gemeenschappelijke fietsenstalling;
* Gezonde en professionele VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 184,19 (woning/berging € 138,71 + parkeerplaats € 45,48) per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt t/m 15 mei 2066 en de huidige canon bedraagt € 1.599,- (woning/berging € 1.577 + parkeerplaats € 22) per jaar.
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Memeleiland 120

Wijk: Houthavens Postcode: 1014 ZL Plaats: Amsterdam Prijs: € 660.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 73 m2 Kamers: 3
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Memeleiland 120 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.