In het prachtige Olympia complex bieden wij aan dit goed onderhouden turnkey appartement van circa 42 m² gelegen op de eerste verdieping met een berging op de zolderverdieping.

Indeling:
Vanuit de keurige gemeenschappelijke entree op de begane grond bereik je het gerenoveerde en goed onderhouden appartement op de eerste verdieping.

Begane grond: nette gemeenschappelijk entree met brievenbussen en in ere herstelde marmeren vloeren. Trappenhuis met eikenhouten dektreden en bordessen.

Eerste verdieping: Entree met meterkast, hal. De slaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen en is voorzien van een geïsoleerde inbouwkast met CV ketel en mechanische ventilatie.
Nette badkamer voorzien van douche, toilet, wasmachine/droger aansluiting en wastafel.
Sfeervolle woonkamer en suite met open nette keuken aan de achterzijde gelegen (in 2018 vernieuwd, voorzien van SMEG keukenapparatuur). Balkon aan de achterzijde. De woning is voorzien van dubbel glas en een nette (lamel)parketvloer. Op de bovenste verdieping is een praktische eigen berging van 4,4 m².

De verkoper biedt ook een groot deel van de meubels én een bootje met elektrische motor ter overname aan (ligging om de hoek) – zo beleef je Amsterdam op zijn mooist!

Kortom, een zeer compleet en goed ingedeeld turnkey appartement op een toplocatie in Amsterdam Oud-Zuid.

Complex: Het complex is in 2014 compleet gerenoveerd en in ere hersteld (Amsterdamse Schoolstijl). De professioneel beheerde VVE zorgt voor een goed onderhoudsniveau; momenteel vindt het buitenschilderwerk plaats. Het appartement is in 2018 door de verkoper vernieuwd.

Locatie: Op de Marathonweg zijn gezellige restaurants zoals Marathonweg Bar Grill en Kiebert en diverse winkeltjes te vinden. Een beetje chic en toch hip. Gelegen in het gewilde Oud-Zuid met prachtige monumentale huizen, Het Vondelpark en trendy winkels en restaurants (Bar Bonnie, Bar Baut, SLA of Ron Blaauw). Voor inkopen loop je naar het Stadionplein (het Vlaamsch Broodhuys, de AH, de vishandel en de zaterdagmarkt) en naar het Olympiaplein (Marqt en de delicatessewinkels L’Amuse en Le Fournille). Sporten kan in het Vondelpark, het Amsterdamse Bos, het Olympisch Stadion of op het Olympiaplein (padelbaan) Met de fiets ben je zo op het Museumplein en in het centrum. Met de tram vlakbij is de bereikbaarheid optimaal. Bovendien ben je met de auto binnen een paar minuten op de ring A10, A2 en A4. Uniek in Amsterdam: je kunt hier nog makkelijk voor de deur parkeren. Momenteel is er geen wachtlijst voor het krijgen van een parkeervergunning (check huidige status op de website van de Gemeente Amsterdam).

Bijzonderheden:
– ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE
– Woonoppervlakte 43 m² (Nen 2580 norm) en berging (4,40 m²);
– Erfpacht: canon is vooruitbetaald t/m 31-12-2056;
– Notaris keuze aan koper;
– Energielabel C;
– Het appartement maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaars Olympia Blok IV ; dit betreft een actieve en goed georganiseerde VvE. De servicekosten bedragen € 81,40 per maand. Het beheer wordt gedaan door Stedeplan;
– Renovatie complex in 2014;
– Complex is gesplitst in 2012;
– Verwarming en warm water door middel van Intergas combiketel (2013);
– Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Marathonweg 15I

Wijk: Stadionbuurt Postcode: 1076 SX Plaats: Amsterdam Prijs: € 415.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 43 m2 Kamers: 2
Makelaar Yentl Kramer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Marathonweg 15I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.