Heerlijk licht appartement van circa 73 m² met een ruime zolderberging van circa 17 m² gelegen op 2e verdieping van een karakteristiek appartementencomplex in hartje Rivierenbuurt te Amsterdam Zuid.

Het appartement ligt in de pas gerenoveerde Maasstraat. Hier vind je prettige winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Een hapje eten, een drankje bij Tap Zuid of toch langs traiteur Feduzzi? Een ideale en groene woonomgeving met het Amstelpark, Martin Luther Kingpark en Beatrixpark op loopafstand, waar geliefde festiviteiten zoals De Parade, Taste en de Pure Markt plaatsvinden. Bovendien is de ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp gunstig; er stoppen diverse trams, metro’s en bussen vlakbij. Treinstation RAI ligt op een paar minuten lopen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid vin de buurt.

INDELING
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Heerlijk lichte doorzon woonkamer. Slaapkamer aan de voorzijde. Eenvoudige dichte keuken aan de achterzijde (keuken dient nog te worden geplaatst). Ruime slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Tot slot is er op de zolderetage nog een ruime berging van ca. 17 m2.

ERFPACHT
– De woning is gelegen op de erfpacht van de gemeente Amsterdam.
– De erfpacht is afgekocht tot 31-05-2063.

VvE
– De actieve VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
– De servicekosten zijn € 189,24 per maand.
– De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.
– De woning ligt in een goed onderhouden complex, dat in 2013 is gesplitst.

BIJZONDERHEDEN
– Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.
– De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
– Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet-bewonersclausule van toepassing;
– Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– Projectnotaris Spier & Hazenberg.
– Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Maasstraat 198II

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1079 BM Plaats: Amsterdam Prijs: € 525.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 73 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Maasstraat 198II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.