Wonen in een bijzonder stuk van De Pijp in Amsterdamse Schoolstijl!

Een ruime benedenwoning met een heerlijke, diepe tuin gelegen op het ZUIDEN in een rustige straat in De Pijp van circa 66m².

Omgeving
De woning is ideaal gelegen in de bruisende De Pijp, vlak bij het Cornelis Troostplein en de Ceintuurbaan. Het Marie Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuyp zorgen op loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. De gezelligheid is absoluut typerend voor deze fijne buurt.

Binnen een paar minuten loop je naar het gezellige Sarphatipark of naar de Van Woustraat. Tevens is het maar een klein stukje fietsen naar het hartje centrum Amsterdam.

Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station. Ook fiets je in een paar minuten naar de binnenstad en de Rivierenbuurt. Met de auto zijn zowel de A10 als A2 snel bereikbaar.

Indeling:
Entree, hal/entree, doorzonwoonkamer, dichte woonkeuken aan de achterzijde (eenvoudige keuken aanwezig), slaapkamer, vanuit de woonkeuken en de eetkamer is de toegang naar de tuin, badkamer met douche, wastafel en toilet.
In de tuin is een houten berging aanwezig.

Bijzonderheden:
* woonoppervlakte 65,70 m2 (NEN 2580 norm)
* erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063
* servicekosten zijn € 147,76 per maand
* CV Intergas 2022
* houten berging in de tuin
* voormalige huurwoning
* ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing
* anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing
* projectnotaris Spier&Hazenberg
* notariskosten (voor akte van levering) voor kosten koper
* het betreft hier een monument
* aanvaarding per direct

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Lutmastraat 134B H

Wijk: Zuid Pijp Postcode: 1073 HC Plaats: Amsterdam Prijs: € 550.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 66 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Lutmastraat 134B H – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.