Ruim en goed ingedeeld appartement van ruim 66m2, met 3 slaapkamers, twee balkons en externe berging, gelegen op de tweede verdieping van het Lou-Jansenplein in Amsterdam Nieuw-West. Deze voormalige huurwoning is volledig naar eigen smaak af te werken en de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

OMGEVING
Dit appartement is ideaal gelegen aan het rustige Lou-Jansenplein, tussen Bos en Lommer en Geuzenveld-Slotermeer in. Op enkele minuten lopen ligt Plein 40-45 met een gezellige markt en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Zowel het Sloterplas als het Westerpark zijn met een paar minuten fietsen te bereiken.

Met de auto via de Haarlemmerweg zijn ringweg A10 en de A5 met een paar minuten te bereiken.

Diverse bus- en tramverbindingen zijn op loopafstand te vinden en met 7 minuten fietsen bent u op Station Sloterdijk, met diverse trein-, tram-, metro- en busverbindingen.

INDELING
Begane grond: gemeenschappelijke entree, hal, trappenhuis, toegang tot berging.

Tweede verdieping: toegangsdeur tot woning, hal met toegang tot alle vertrekken, keuken met toegang tot balkon, toilet met fonteintje, badkamer voorzien van douche en wastafel, twee slaapkamers met toegang tot balkon, woonkamer met aangelegen derde slaapkamer, meterkast.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 66,40m2 (er is een meetrapportage beschikbaar);
* Twee balkons: één op het zuiden en één op het noorden;
* Bouwjaar 1958;
* Energielabel E;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 142,54 per maand;
* De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
* Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
* Vaste projectnotaris Buma Algera Notariaat;
* Notariskosten voor kosten koper;
* Aanvaarding per direct, uiterlijk 8 weken na tekenen koopakte.

Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Lou Jansenplein 57I

Wijk: Slotermeer-Noordoost Postcode: 1063 GW Plaats: Amsterdam Prijs: € 280.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 66 m2 Kamers: 5
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Lou Jansenplein 57I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.