Een fantastische, instap-klare woning met veel mogelijkheden. Een bijou appartement van circa 50 m2. Dit dubbele benedenhuis heeft twee slaapkamers en twee badkamers, met de mogelijkheid om 6 volwassenen comfortabel te laten slapen. Via de tweede voordeur is de tweede slaapkamer met badkamer te bereiken, deze is ook voor andere doeleinden geschikt, zoals bed and breakfast of gastenverblijf.

Het complex is in 2015 geheel gerenoveerd van onder tot boven. De fundering is vernieuwd en intern en extern is het complex vernieuwbouwd. Een moderne woning achter een Gemeentelijke monumentale gevel. Het appartement is geheel geïsoleerd en heeft een energielabel C.

BUURT
De hippe Czaar Peterbuurt is een fijne woonplek in het Centrum van Amsterdam.

Met trams 7 en 26 in de Czaar Peterstraat, is de gehele stad bereikbaar in korte tijd. Met de auto ben je via de Piet Heijntunnel zo op de A10.

In de buurt heb je leuke winkels, goede voorzieningen en fijne horeca. Bijvoorbeeld Brouwerij ’t IJ, de Dappermarkt, maar ook alle (toekomstige) voorzieningen van Nieuwbouwwijk Oostenburg. Er is voldoende groen in de buurt met het Oostenburgerpark, Funenpark en het Marineterrein.

WONING
De huidige eigenaar heeft met gevoel voor stijl de ideale indeling gecreëerd. Daarbij is de woning voorzien van de domotica, waardoor de nodige zaken aan te sturen zijn via een app, zoals het voordeurslot, de verwarming en de verlichting.

De woning heeft grote ramen, waardoor er veel licht binnenkomt. In de woning zijn veel op maat gemaakt bergkasten, waardoor extra veel bergruimte is ontstaan. Bovendien is de woning zo te betrekken.

Entree via de hardstenen trap in portiek, voordeur op bel-etage, woonkamer met open keuken. De keuken is van hoge kwaliteit en voorzien van goede, diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser. In de woonkamer is een Murphy bed geïnstalleerd, dat nog twee volwaardige volwassen slaapplaatsen biedt.

Hal, kast voor wasmachine, meterkast. Eerste van twee hotel chique badkamers met toilet, dubbele wastafel en dubbele douche.

Trap naar souterrain, hal, hoofdslaapkamer aan de achterzijde met grote kastenwand. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Deze kamer is momenteel als home office in gebruik. De afmetingen zijn voldoende om hier een tweede (gasten) slaapkamer van de te maken. Deze kamer heeft een tweede badkamer met toilet, wastafel, en inloopdouche. De kamer heeft een tweede voordeur naar het portiek en de kamer is af te sluiten van het appartement. De huidige eigenaar heeft (in het verleden) deze ruimte af en toe verhuurd per nacht.

Kortom een ideaal ingedeeld appartement met ontzettend veel ruimte op een bescheiden oppervlakte.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 48,8 m2 volgens NVM meetinstructie.
– Slimme indeling, twee slaapkamers, twee badkamers, slaapplaats voor 6 volwassenen.
– Zo te betrekken.
– Volledig vernieuwbouwd 2015.
– Nieuwe fundering 2015.
– Gelegen op eigen grond.
– Volledig geïsoleerd, energielabel C.
– Het woonblok is een Gemeentelijk monument.
– Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur.
– Besturing voordeurslot, verlichting en verwarming via app.
– Cv-ketel Intergas HRE 2015 (onderhouden 2022).
– Elektrische vloerverwarming in hoofdbadkamer.
– Professioneel beheerde VvE met MJOP.
– Servicekosten € 112,– per maand.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak. We leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Lijndenstraat 32A

Wijk: Oostelijke Eilanden/Kadijken Postcode: 1018 PZ Plaats: Amsterdam Prijs: € 475.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 50 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Lijndenstraat 32A – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.