Royale en heerlijk lichte bovenwoning van circa 106 m² verdeeld over drie verdiepingen met een eigen entree. Heeft appartement heeft sfeervolle jaren ’30 elementen zoals een fraaie originele ensuite en paneeldeuren. Daarnaast ligt de woning op eigen grond.

De woning ligt in een van de mooiste straten van de Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid. Met de Zeil- en Heemstedestraat om de hoek heeft u hier alles binnen handbereik. Prettige winkels, leuke horeca en speciaalzaken, maar ook goede scholen en kinderopvang. Een hapje eten bij Van Mechelen, een drankje bij Bar Leijten of toch het terras op bij Bonnie? In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook het Vondelpark is vlakbij. De ligging ten opzichte van de Zuidas en Schiphol is gunstig en er stoppen er diverse trams en bussen vlakbij. De treinstations Zuid WTC en Lelylaan liggen op een paar minuten fietsen. Met de auto bent u zo op de A10 of A4.

INDELING

Via de natuurstenen trapopgang is de eigen entree op de eerste verdieping bereikbaar.
Hal en trap naar de tweede etage. Overloop, woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon op het Oosten. Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer die thans als slaapkamer in gebruik is. De originele ensuite met praktische kasten en schuifdeuren is bewaard gebleven achter de betimmering. De originele woonkamer ensuite is dus eenvoudig te herstellen.

De dichte keuken beschikt over losse apparatuur en heeft eveneens tot het balkon aan de achterzijde. In het midden ligt de badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde ligt de slaapkamer. Een vaste trap leidt naar de derde etage. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan één op maat gemaakte inbouwkast. Er is een aparte kast voor de wasmachine en cv-ketel. Tevens is er een tweede kast waar eventueel een tweede toilet kan worden gerealiseerd.
Een vaste trap leidt naar de charmante slaapkamer in de kapverdieping.

VVE
– De actieve VvE bestaat uit 3 appartementsrechten. De administratie wordt in eigen beheer uitgevoerd.
– De servicekosten zijn € 75,- per maand.
– De VvE heeft momenteel een reserve van ca. € 30.000,-

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 105,5 m2 exclusief balkon van 3,30 m2.
– De bruto vloeroppervlakte bedraagt 135 m2.
– Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.
– Heerlijk zonnige woning met eigen entree en balkon aan de achterzijde.
– De woning is gelegen op Eigen grond!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Leimuidenstraat 23II

Wijk: Hoofddorppleinbuurt Postcode: 1059 EE Plaats: Amsterdam Prijs: € 675.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 106 m2 Kamers: 6
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Leimuidenstraat 23II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.