Licht en ruime 3 kamer benedenwoning met tuin op het Oosten gelegen aan een leuk plein in de Hoofddorppleinbuurt van circa 63 m².

Omgeving:
Het Legmeerplein ligt in de gewilde Hoofddorppleinbuurt in stadsdeel Zuid, nabij de ingang van het Vondelpark. Vlakbij het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg waar een ruim en divers winkelaanbod is. Je vindt er onder andere een kaasboer, notenwinkel, wijnhandel, groenteboer, slager, bakker en banketbakker. Op loopafstand zijn er meerdere supermarkten, een Hema en Etos aan de Sloterkade en in de directe omgeving is veel keuze als het gaat om cafés en restaurants. Denk aan: Gent aan de Schinkel, Stadscafé van Mechelen, Lokaal van de Stad, Anne & Max en de Vondeltuin. Er zijn diverse sportvoorzieningen in de buurt zoals David Lloyd, Sportpark de Schinkel en het iets verder gelegen Amsterdamse Bos. Voor eventuele jonge kinderen zijn er meerdere basisscholen en speeltuinen binnen loopafstand gelegen.

De bereikbaarheid van dit appartement is heel goed: de Ring A10 is via de Haarlemmermeerstraat en de S106 of S107 binnen een paar minuten te bereiken. Ook zijn er verschillende openbaarvervoer mogelijkheden in de omgeving. Vanaf het Surinameplein en Hoofddorpplein vertrekken tramlijnen 1, 2 en 17 en op de Haarlemmermeerstraat buslijn 15 met verbindingen naar Station Zuid en Station Sloterdijk. Station Lelylaan ligt op fietsafstand en vanaf daar is Schiphol in 10 minuten bereikbaar. Per fiets zijn het centrum en andere delen van de stad in een mum van tijd bereikbaar, bijvoorbeeld via het Vondelpark.

Indeling:
Entree, hal/ruime entree, woonkamer aan de voorzijde met 2 inbouwkasten, badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiing. dichte woonkeuken aan de achterzijde (eenvoudige keuken), twee slaapkamers aan de achterzijde, vanuit beide slaapkamers en de keuken is de toegang naar de tuin.
In de tuin is een houten berging aanwezig.

Bijzonderheden:
* woonoppervlakte 62,80 m2 (NEN 2580 norm)
* erfpacht afgekocht tot 30 april 2063
* servicekosten zijn € 103,47per maand
* CV Intergas
* houten berging in de tuin
* voormalige huurwoning
* ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing
* anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing
* projectnotaris Spier&Hazenberg
* notariskosten (voor akte van levering) voor kosten koper
* aanvaarding per direct

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Legmeerplein 15HS

Wijk: Hoofddorppleinbuurt Postcode: 1058 NJ Plaats: Amsterdam Prijs: € 495.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 63 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Legmeerplein 15HS – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.