Heerlijk ruim en licht bovenhuis van 80 m² in het mooiste deel van de Rivierenbuurt! Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping met eigen entree, riant balkon en is licht en sfeervol!

Indeling:
Eigen entree met tochtportaal. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de kinderkamer/logeerkamer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer met grote raampartijen. De woonkamer heeft aan de achterzijde een open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals, een afwasmachine, een 5 gas pits kookfornuis met oven. De keuken geeft toegang tot het balkon doormiddel van openslaande deuren. De ruime woonkamer en suite met mooie glas-in-lood schuifdeuren zorgen ervoor dat u de woonkamer en keuken kunt scheiden. De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en geeft ook toegang tot het balkon doormiddel van een openslaande deur. Daarnaast is er een badkamer met ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
Tweede verdieping: Ruime kamer met mogelijkheid tot een leuke werkplek of hobby kamer. Deze kamer is voorzien van een eigen toilet en biedt toegang tot het tweede zonnige balkon.

De Krammerstraat is een rustige straat in een zeer geliefd stukje van de Rivierenbuurt, dichtbij de Pijp, Oud Zuid en de Rai. Op loopafstand van het Beatrixpark en in de directe omgeving liggen onder meer de Scheldestraat, Maasstraat, de Pijp en de Beethovenstraat met tal van winkelvoorzieningen en goede eetgelegenheden. De halte voor de Noord-Zuidlijn, ringweg A10 en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar en bieden u een uitweg in alle windrichtingen. Station RAI en station Zuid/WTC liggen op korte (loop)afstand. Wanneer je op de fiets stapt, ben je binnen enkele minuten op de Zuidas, in De Pijp, Museumplein of in de binnenstad met alle leuke horecagelegenheden, cultuur en andere gezelligheid!

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 80m2 (NVM meetrapport);
– De service kosten bedragen € 80,- per maand;
– Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de canon bedraagt € 787,91 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot 1 mei 2054. Voor de periode na 2053 is de erfpacht vastgeklikt onder de gunstige voorwaarden.
– Volledig dubbelglas;
– Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Krammerstraat 17I

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1078 KE Plaats: Amsterdam Prijs: € 695.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 80 m2 Kamers: 4
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Krammerstraat 17I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.