Licht en ruim 4-kamer BEGANE GROND appartement van circa 70 m2 met eigen ENTREE en een heerlijke zonnige TUIN die direct aan de woonkamer, keuken en de slaapkamer grenst.

De woning ligt in een groene straat met kenmerkende jaren ’30 architectuur in de geliefde Rivierenbuurt. Hier woont u heerlijk rustig en toch vlakbij de prettige winkels, supermarkten en horecagelegenheden van de Rijnstraat. Een drankje bij Tapmarin, een hapje eten bij café Vrijdag of Carbon of toch het terras van de Rijnbar? Alle reuring van de stad ligt letterlijk op om de hoek en toch woon je hier rustig en ruim.

INDELING Via de eigen entree is het appartement bereikbaar. Entree, tochtportaal met mooie wandtegeltjes, ruime hal. Vanuit de hal zijn de vertrekken te bereiken. Het betreft een woonkamer en suite met inbouwkasten en fraaie schouwen. Vanuit de woonkamer zijn de openslaande deuren naar de zonnige tuin. Dichte keuken voorzien van diverse apparatuur en deur naar de tuin. Twee slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Daarnaast is er nog een aparte kast met aansluiting voor wasmachine (en droger).

Heerlijke, zonnige tuin gelegen op het ZUIDWESTEN met veel privacy en een tuinhuisje (geïsoleerd) wat als kantoor of (logeer)kamer gebruikt kan worden.

Aan de voorzijde van de woning is een voortuin (eigendom van de VVE).

OMGEVING De woning ligt in de Rivierenbuurt op de grens met De Pijp, waar je alles binnen handbereik hebt. Voor de dagelijkse boodschappen loop je in een paar minuten naar de bakker, vis- of groenteboer of naar verschillende supermarkten. Heb je geen zin om te koken, dan kun je terecht bij Stach of bij een van de vele restaurants in de buurt. Er zijn meerdere sportscholen vlakbij, net als de Amstel en het Martin Luther Kingpark (bekend van “De Parade”). De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is gunstig en er stoppen diverse trams, metro’s en bussen vlakbij. De treinstations Amstel en RAI liggen op een paar minuten fietsen. Ook met de auto is deze locatie ideaal; zowel de A10 als A2 zijn snel bereikbaar.

VvE
– De actieve, gezonde VvE bestaat uit 4 appartementsrechten op de Korte Meerhuizenstraat 2;
– De servicekosten bedragen € 140,– per maand;
– De VvE wordt professioneel beheerd.

BIJZONDERHEDEN
-De woonoppervlakte bedraagt circa 70,10 m2 exclusief het tuinhuis van circa 5 m2 (NEN 2580 norm);
-Zonnige tuin die zowel vanuit de woonkamer als keuken en slaapkamer toegankelijk is;
-Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
-Energielabel D;
-De erfpacht is afgekocht tot 15 oktober 2046.De aanvraag voor afkoop eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden gedaan middels de spijtoptantenregeling;
-Het betreft een gemeentelijk monument;
-Koopakte bij een Amsterdamse notaris ter keuze aan koper;

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Korte Meerhuizenstraat 2Hs

Wijk: IJselbuurt Postcode: 1078 TL Plaats: Amsterdam Prijs: € 550.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 70 m2 Kamers: 4
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Korte Meerhuizenstraat 2Hs – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.