Nu te koop! Hoekwoning met 3 slaapkamers van circa 92 m2 met een heerlijke zonnige tuin en eigen parkeergelegenheid. De woning is gelegen op AFGEKOCHTE eeuwigdurende erfpacht!!

In een uiterst kindvriendelijke en lommerrijke wijk aan de rand van Amsterdam kunt u heerlijk tot rust komen.
Deze woning dateert uit 1974 en heeft een fraaie en ruime tuin op het Westen. De woning beschikt over een ruime berging in de voortuin.

De woonwijk Kantershof ligt aan de rand van een schitterend natuur- en waterrijk gebied met de parken “Bijlmerweide” en “Gaasperpark” en het “Diemerbos”. Gelegen nabij de Amsterdamse Poort, de Arena Boulevard, de belangrijkste uitvalswegen (A1, A2 en Ringweg A10) en openbaar vervoerverbindingen.

Indeling:
Voortuin en schuur.
Entree; gang met toilet, eenvoudig keukenblok aan de voorzijde met ruime inloopkast. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot de heerlijke, diepe tuin.

Eerste verdieping;
Drie slaapkamers waarvan een met diepe inbouwkast. Badkamer voorzien van een douche en wastafel met meubel.
Kast met cv ketel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1974;
– Woonoppervlakte 92,3 m2 conform NEN meting;
– Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-bewonersclausule zijn van toepassing;
– Projectnotaris Buma Algera Notariaat;
– De woning is gelegen op gemeentelijk erfpacht. De erfpacht is EEUWIGDUREND afgekocht;
– Eigen carport voor uw auto, de servicekosten bedragen € 132,– per jaar;
– Oplevering in overleg, kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Kantershof 163

Wijk: Bijlmer Oost (E,G,K) Postcode: 1104 GH Plaats: Amsterdam Prijs: € 385.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 92 m2 Kamers: 4
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Kantershof 163 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.