Kadoelenweg 121-A, nieuwbouwvilla, oplevering rond april 2024. Energielabel A++.

De villa is klaar om door een nieuwe eigenaar geheel naar smaak afgebouwd te worden.

Nieuwbouw zonder wachttijd, maar met keuzevrijheid. Gelegen op EIGEN GROND.

Deze schitterende vrijstaande woning ligt verscholen in het groen achter twee villa’s aan de Kadoelenweg en kent daardoor veel privacy. Hier woon je rustig en ongestoord.

Het perceel is met ca. 900 m2 zeer ruim bemeten en grenst aan de zij- en achterkant aan het water. De totale woonoppervlakte volgens de NVM Meetinstructie bedraagt 216 m2, de vloeroppervlakte is nog veel ruimer. Rondom de woning kun je meerdere zithoeken en terrassen maken, er is altijd een plek in de zon. Je parkeert met gemak meer dan 2 auto’s op eigen erf aan de voorzijde.

De woning kenmerkt zich door prachtig bamboehout aan de buitenzijde. Aan zowel de achterzijde als beide zijkanten is de woning uitgebouwd waardoor een woonverdieping van maar liefst 150 m2 is ontstaan.

De woning heeft een doorzonwoonkamer met luxe open keuken (circa 86 m2), studeerkamer, bijkeuken, royale hal en zijvleugel met ouderslaapkamer (of gastenverblijf) met walk-in-closet en eigen badkamer op de begane grond, drie grote slaapkamers en twee volwaardige badkamers op de eerste etage en een vrij indeelbare zolderetage met dakvensters.

Voor de vermelde vraagprijs wordt de villa als volgt opgeleverd:
– voorzien van zonnepanelen
– verholen goten en zinken hemelwaterafvoeren
– hoogwaardige materialen
– warmtepomp
– vloerverwarming- en koeling

Koopsom € 1.600.000 vrij op naam. Oplevering kan spoedig.

De afbouw kan geheel door verkoper begeleid worden, maar je kunt ook je eigen team inzetten. Dit geldt niet alleen voor de inrichting van je woning, maar ook voor het ontwerp van je tuin.

Voor afbouw op hoog niveau inclusief tuinaanleg dien je op circa € 275.000,– te rekenen. als je contact opneemt met ons kantoor informeren we je graag over de mogelijkheden.

Bezichtigingen ter plaatse zijn mogelijk tijdens de uren dat gebouwd wordt. Neem contact op met ons kantoor voor een afspraak. We leiden je graag persoonlijk rond.

Lees meer
Highlights

Kadoelenweg 121A

Wijk: Kadoelen Postcode: 1035 NC Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.600.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 218 m2 Kamers: 7
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Kadoelenweg 121A – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.