Op een gewilde plek in de Pijp ligt dit moderne en slim ingedeelde appartement met fantastisch vrij uitzicht over het water van het Amstelkanaal. De woning ligt op de eerste etage van een monumentaal jaren ’20 pand. In 2015 is het gehele appartement gerenoveerd en opnieuw ingedeeld met een open keuken, 2 royale slaapkamers aan de achterzijde en een ruime badkamer. Daarnaast is er een praktische zolderkamer van 4,2 m2.

Het appartement ligt rustig, maar met de dynamiek van De Pijp op loopafstand. Om de hoek liggen het Cornelis Troostplein en de Ferdinand Bolstraat, waar je naast de winkels voor de dagelijkse boodschappen ook diverse fijne horecazaken vindt. Daarnaast loop je binnen 10 minuten naar het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt en de Maasstraat. Er bevinden zich meerdere bus- en tramhaltes om de hoek, net als metrostation De Pijp waar de Noord Zuidlijn je snel naar het centrum en Amsterdam Noord brengt. Ook de uitvalswegen naar de ring A10 zijn snel bereikbaar. De geschatte wachttijd voor een parkeervergunning is momenteel circa 3 maanden en er is volop parkeergelegenheid voor de deur.

INDELING
Via de fraaie, gemeenschappelijke bordestrap bereik je je eigen voordeur op de eerste verdieping.
Entree met halletje, waar je ruimte hebt voor een kapstok. Binnenkomst in de zonnige woonkamer aan de voorzijde, die fantastisch uitkijkt over het water. Door de ligging op het Zuiden is de woonkamer heerlijk licht. Er is genoeg ruimte voor een zithoek en eettafel. De natuurstenen wand met ingebouwde gelhaard maakt de sfeer compleet. De moderne open keuken heeft een gezellig kookeiland en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat met rvs recirculatiekap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer en wijnklimaatkast. Aan het kookeiland is er ruimte voor een paar barkrukken. De eerste, ruime slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot het balkon. In het midden ligt de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Een groot raam zorgt voor voldoende daglicht. Ook de tweede slaapkamer heeft een goed formaat en eveneens toegang tot het balkon. Tot slot is er nog een praktische kast voor de wasmachine en droger. Het hele appartement is strak gestuukt en geschilderd en overal ligt een eikenhouten vloer met vloerverwarming.
Op de vierde etage is nog een zolderkamer van ruim 4 m2 aanwezig.

VvE
-De VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
-De servicekosten € 156,29 per maand.
-Actieve en financieel gezonde VvE met Meerjaren Onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
-De woonoppervlakte bedraagt 56,40 m2 exclusief het balkon van 3,3 m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapport beschikbaar).
-Ruime zolderberging van 4,2 m2.
-De woning heeft recent vernieuwde kozijnen met HR ++ glas.
-Vloerverwarming door de gehele woning.
-Gemeentelijk monument, dus geen energielabel verplicht.
-Erfpacht is afgekocht tot 1 oktober 2054.
-De niet-bewoners clausule en ouderdomsclausule wordt in de koopakte opgenomen.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Jozef Israelskade 15B

Wijk: Nieuwe Pijp Postcode: 1072 RT Plaats: Amsterdam Prijs: € 500.000 k.k. Status: Onder bod
Woonoppervlakte: 56 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Jozef Israelskade 15B – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.