Charmante jaren ‘30 bovenwoning van 102 m2 gelegen aan een brede stoep met fraai plantsoen in de Watergraafsmeer. De woning heeft een eigen entree en bestaat uit 2 verdiepingen met balkons aan de voor- en achterzijde en de mogelijkheid een dakopbouw met dakterras aan te creëren. Het appartement moet gemoderniseerd worden maar heeft daardoor alle potentie om er uw droomhuis van te maken!

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie, in een rustige en kindvriendelijke straat. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Christaan Huygensplein (met een divers winkelaanbod zoals een Hema en AH XL). Ook vind u fijne horecazaken, scholen, speeltuinen en een kinderboerderij in de buurt. Voor ontspanning kunt u terecht in Park Frankendael, de Jaap Eden schaatsbaan of bij de vele sportclubs in de buurt. Tot slot fiets je in een kwartiertje naar het centrum.

Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld. De woning ligt tussen de NS stations Amstel, Science Park en Muiderpoort in en daarnaast brengen diverse bussen of tram 19 naar alle delen van de stad. Met de auto zit je zo op de A10, A1 of A2 en er is genoeg parkeerruimte voor de deur. Er is zelfs geen wachttijd voor een parkeervergunning en in dit gebied is een tweede vergunning mogelijk.

INDELING
Vanaf straat is via er een eigen entree met interne trap naar de woning op de eerste etage.
Hier bevindt zich een heerlijk lichte en ruime woonkamer die zich van de voor- tot achterzijde uitstrekt. De meterkast bevindt zich naast de trap, de rest van de ruimte vrij en naar eigen wens in te delen. Aan de voorzijde geeft een drietal openslaande deuren toegang tot het balkon aan voorzijde. Door de ligging op het Zuiden heeft u de hele dag zon en vrij uitzicht over het plantsoen. Daarnaast is er aan de achterzijde een breed balkon met uitzicht over de binnentuinen.
De vaste trap geeft toegang tot de tweede etage. Momenteel is het een grote casco ruimte, maar er zijn eenvoudig 3 slaapkamers en een badkamer te realiseren. Aan de achterzijde is er eveneens toegang tot het balkon. Daarnaast is er een mogelijkheid om een dakopbouw met dakterras te realiseren. Verschillende buren in de VvE hebben dit al gerealiseerd, de vergunning hiervoor dient koper echter zelf aan te vragen.

BIJZONDERHEDEN
-De woonoppervlakte bedraagt 102,10 m2 exclusief 15,5 m2 aan buitenruimte. (Er is een NEN meetrapport beschikbaar).
-Het appartement is in casco staat waardoor u de woning naar eigen wens en smaak kunnen renoveren.
-Balkon aan de voorzijde op het Zuiden en 2 balkons aan de achterzijde op het Noorden.
-Het is mogelijk een dakopbouw met dakterras te realiseren, de benodigde vergunning dient door koper te worden aangevraagd.
-De VvE bestaat wordt professioneel beheerd door Rappange Administratie B.V. en bestaat uit 23 appartementsrechten.
-De servicekosten zijn € 140,- per maand.
-De ouderdoms-, asbest- en niet bewonersclausule worden in de koopakte opgenomen.
-Erfpacht afgekocht tot en met 31 mei 2055. Aanvraag voor overstap tot eeuwigdurende erfpacht is onder de spijtoptanten regeling gedaan.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Johannes van der Waalsstraat 45

Wijk: Middenmeer Postcode: 1098 PE Plaats: Amsterdam Prijs: € 615.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 102 m2 Kamers: 4
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Johannes van der Waalsstraat 45 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.