Lichte studio van 34 m2 met een frans balkon, met liefde onderhouden en waar u zo in kunt. Gelegen aan een rustige zijstraat op de Weesperzijde vlakbij de Amstel. In 2012 is het pand volledig gerenoveerd inclusief nieuwe fundering. En vervolgens goed onderhouden, waardoor je hier heerlijk woont.

Bovendien ligt de woning op EIGEN GROND.

INDELING
Via een ruim en verzorgd gezamenlijk trappenhuis bereik je de woning op de tweede etage.
De studio is ingedeeld met aan de voorkant het woongedeelte. Hier bevindt zich het balkon met openslaande deuren. De keuken bevindt zich in het midden. De keuken is voorzien van een Boretti oven, Bosch circulatiekap, Caressi kraan en spoelbak, greeploos ladensysteem. Het werkblad en fronten zijn massief hout. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De U-vorm indeling zorgt ervoor dat de woon en slaapkamer niet in elkaars zichtlijn liggen.

LIGGING
Het appartement bevindt zich in een prachtig oud pand uit 1907 aan de Jan Bernardusstraat. Gelegen in de populaire Weesperzijde buurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat. De Weesperzijde is zomers een geliefde plek om te relaxen aan het water. Het appartement ligt op loopstand van Metrostation Wibautstraat en station Amstel. Tevens gunstig gelegen bij diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden;
– De woning is gelegen op EIGEN GROND;
– Licht appartement op een fantastische locatie nabij de Amstel;
– Goed onderhouden appartement;
– De maandelijkse servicekosten voor de VVE bedragen € 105,53 per maand;
– Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan en het betreft een gezonde en actieve VVE;
– Conform NVM meetrapport is de woning 34,30 m².
– Oplevering in overleg.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag persoonlijk rond!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Jan Bernardusstraat 25IIL

Wijk: Weesperzijde Postcode: 1091 TS Plaats: Amsterdam Prijs: € 335.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 35 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Jan Bernardusstraat 25IIL – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.