Licht en slim ingedeeld studio-appartement van circa 30 m2 met een zonnig frans balkon op het zuidoosten, gelegen op een toplocatie om de hoek van de Weesperzijde. De woning ligt in een rustige, karakteristieke straat, op steenworp afstand van de Amstel. In 2012 is het pand volledig gerenoveerd inclusief nieuwe fundering en daarna netjes onderhouden, waardoor je hier heerlijk comfortabel woont. Bovendien ligt de woning op eigen grond.

INDELING

Via een ruim en verzorgd gezamenlijk trappenhuis bereik je de woning op de tweede etage.

Entree, hal, badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting. Woonkamer aan de voorzijde van de woning. De keuken is centraal gelegen en voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en combi oven-magnetron. De cv-ketel is keurig in een keukenkastje weggewerkt. Het slaapgedeelte ligt aan de achterzijde. Aan de achterzijde het balkon gelegen op het zuidoosten.

LIGGING

Het appartement maakt onderdeel uit van een prachtig oud pand uit 1907 in de Jan Bernardusstraat in de populaire Weesperzijde buurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat. Een geweldige locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van De Pijp, theater Carré en het Amstel Hotel. Om de hoek zijn verschillende prachtige horecagelegenheden zoals de Ysbreeker, Hesp, restaurant Loetje, het Volkshotel, Restaurant C en Amstelhaven. De Weesperzijde is zomers een plek waar je heerlijk kan relaxen aan het water en zelfs kan barbecueën en zwemmen. Voor hardlopers/fietsers natuurlijk fantastisch om met de Amstel mee te rennen/fietsen. Kom dus heerlijk wonen in Amsterdam-Oost met als directe buren De Amstel, Centrum en Oud-Zuid! Het appartement ligt tevens gunstig t.o.v. de diverse uitvalswegen zoals Ring A10, A1 en A2. Metrostation Wibautstraat en station Amstel bevinden zich op loopstand.

BIJZONDERHEDEN
– FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE;
– Licht appartement op een fantastische locatie nabij de Amstel;
– Fraai afwerkingsniveau met glad gestuukte wanden en een nette laminaatvloer;
– De maandelijkse servicekosten voor de VVE bedragen € 73,30 per maand;
– Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan en het betreft een gezonde en actieve VVE;
– Schilderwerk buitenzijde 2020;
– Energielabel C;
– De woning is gelegen op eigen grond;
– Conform NEN 2580 is de woning 29,60 m².
– Oplevering kan spoedig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Jan Bernardusstraat 20II- L

Wijk: Weesperzijde Postcode: 1091 TT Plaats: Amsterdam Prijs: € 300.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 30 m2 Kamers: 1
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Jan Bernardusstraat 20II- L – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.