Fraai gelegen aan het water mogen wij deze begane grond 2 kamer woning van circa 58 m2 met balkon en gemeenschappelijke binnentuin aanbieden! Het appartement heeft ENERGIELABEL A!

OMGEVING:
De woning ligt vlakbij de rustige architectenbuurt in Stadsdeel Zeeburg (Oostelijk Havengebied), tussen de Zeeburgerkade en het Zeeburgerpad. Op de fiets kom je zo bij het winkelcentrum “Brazilië” en in de gezellige Javastraat kun je alle verse boodschappen halen bij de groenteboer, slagerij en bakker. In de buurt vind je ook veel leuke restaurants en kroegen, waaronder uitgaanscentrum Panama, de Coffee Company, Studio K (arthouse bioscoop met café en restaurant), The Harbour Club en restaurant Pompstation. Het openbaar vervoer is ook vlakbij te vinden (buslijn 22). Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A-10.

INDELING:
Begane grond, entree, hal, gesloten keuken (keuken dient nog te worden geplaatst), woonkamer gelegen aan de voorzijde met toegang tot het balkon op het zuiden, slaapkamer, badkamer met een douche, wastafel, wasmachine-aansluiting en toilet. Ruime kast met CV Ketel.

Tevens is er op de begane grond een aparte berging van ca. 4 m2 via de gemeenschappelijke gang te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
-Het betreft een voormalige huurwoning ;
-Energielabel A!
– De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 oktober 2039;
– Vaste project notaris: Spier en Hazenberg notarissen;
– Gezonde en professioneel beheerde VvE (VVE ABATTOIR TERREIK BLOK K);
– De servicekosten bedragen ca. €. 135,55 per maand;
– Gemeenschappelijke binnentuin;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan spoedig.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Kenmerk

Lees meer
Highlights

J.C. van Epenstraat 4

Wijk: Oostelijk Havengebied Postcode: 1019 GS Plaats: Amsterdam Prijs: € 350.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 58 m2 Kamers: 2
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in J.C. van Epenstraat 4 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.