Licht appartement van circa 50 m2 met EIGEN opgang en balkon gelegen in het bruisende centrum van de Indische buurt! Deze woning heeft energielabel A, beschikt over 2 slaapkamers en de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

Het appartement is voorzien van HR++ dubbelglas, wat zorgt voor uitstekende isolatie. Hierdoor is het comfortabel en rustig wonen.

OMGEVING
Dit appartement ligt in het hart van de Indische buurt, op loopafstand van het Javaplein en de Javastraat waar je gezellige horeca vindt, zoals Badhuis Oedipus, Restaurant Wilde Zwijnen, Studio K, Bar Joost en buurtcafé Gijs de Rooij. In de Javastraat kun je ook terecht voor je dagelijkse boodschappen, kleding en meubels.

Om de hoek bevindt zich het Flevopark, waar je ’s zomers heerlijk kunt ontspannen aan het water.

Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer: Treinstation Muiderpoort ligt op 5 minuten loopafstand en binnen enkele minuten is ring A10 te bereiken! Trams en bussen richting Amsterdam Zuid, Centraal Station, Sloterdijk en Metrostation Noord stoppen voor de deur.
Kortom, dit appartement aan de Insulindeweg biedt een fantastische kans om comfortabel en stijlvol te wonen. Neem snel contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw toekomstige thuis te ontdekken!

Indeling:
Eerste verdieping met eigen entree. Via de gang bereik je de woonkamer met diepe inbouwkast aan de voorzijde van de woning. De grootste slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer. De tweede slaapkamer bereik je via de gang, net als de badkamer met douche, wastafel en toilet, en de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel opbergruimte.

Vanuit de keuken en de beide slaapkamers heb je toegang tot het idyllische balkon. De slaapkamers zijn recent (2022) voorzien van openslaande deuren. Het appartement is goed onderhouden en klaar voor directe bewoning. Met een eigen opgang heeft u de privacy en onafhankelijkheid die u wenst.

Bijzonderheden:
* De woonoppervlakte bedraagt 58m2 (NEN 2580 normering, meetrapport beschikbaar);
* Nieuwe houten kozijnen, ramen en deuren aan de achterzijde (december 2022);
* Woning beschikt over nieuwe binnendeuren;
* Balkon;
* Energielabel A;
* Erfpacht is EEUWIGDUREND afgekocht!
* VVE wordt professioneel beheerd, bestaat uit Insulindeweg 95-101 (16 appartementsrechten);
* Servicekosten bedragen € 121,56;
* Oplevering in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Insulindeweg 97I

Wijk: Indische Buurt West Postcode: 1094 PE Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 50 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Insulindeweg 97I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.