Knus en licht appartement van 41m2 met balkon op het zuiden, externe berging en een waanzinnige groene gemeenschappelijke binnentuin – gelegen in het bruisende centrum van de Indische buurt. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

In 2019 is het appartement geheel gerenoveerd. Het is gelegen op de bovenste verdieping aan de achterzijde van het complex en is goed ingedeeld. Vanuit elk raam heb je een heerlijk uitzicht op de mooie, groene binnentuin en op het balkon kun je al vroeg in het jaar heerlijk van het zonnetje genieten, omdat deze pal op het zuiden ligt.

OMGEVING
Dit appartement ligt in het hart van de Indische buurt, op loopafstand van het Javaplein met aansluitend de Javastraat waar gezellige horeca te vinden zijn zoals Café Superette, Restaurant Wilde Zwijnen, Studio K, Bar Joost en buurtcafé Gijs de Rooij. In de Javastraat kun je tevens terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Om de hoek bevindt zich tevens het Flevopark, waar je ’s zomers heerlijk kunt vertoeven aan het water.

Er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer: bus 65 richting Amsterdam Zuid en bus 22 richting Centraal Station/ Sloterdijk stoppen voor de deur, net als bus 37, 40, lijn 3 en lijn 14. Het treinstation Muiderpoort ligt op 5 minuten loopafstand en binnen enkele minuten is de ring A10 te bereiken.

Kortom: een heerlijk appartement op een toplocatie!

INDELING
Begane grond: toegangsdeur tot de gemeenschappelijke hal, trappenhuis en bergingen.

Vierde verdieping: toegangsdeur tot de hal welke toegang geeft tot het appartement. Hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het balkon, goed formaat slaapkamer, badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

De externe berging bevindt zich op de begane grond en wordt gedeeld met een buurman.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 41m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* In 2019 gerenoveerd;
* Balkon op het zuiden;
* Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
* De externe berging wordt gedeeld met de buurman en is voor 1/2 eigendom;
* Energielabel C;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 170,26 per maand;
* Bouwjaar 1983;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Insulindeweg 356

Wijk: Indische Buurt West Postcode: 1094 ME Plaats: Amsterdam Prijs: € 315.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 41 m2 Kamers: 2
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Insulindeweg 356 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.