Heerlijk wonen in dit goed ingedeelde woonhuis met zonnige voor- en achtertuin, gelegen in een rustige straat in Buitenveldert. Met 4 slaapkamers is dit een ideaal gezinshuis, waar u tevens mogelijkheden heeft om extra ruimte toe te voegen door een dakopbouw of uitbouw op de begane grond achterzijde. De achtertuin ligt op het zuid-oosten en is ruim 13 meter diep waardoor u hier de hele dag van de zon kunt genieten.

In het kindvriendelijke Buitenveldert is de woning gunstig gelegen aan een brede, rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer. Hier kunt u uw kinderen met een gerust hart op straat laten spelen. De woning ligt precies tussen het Amsterdamse Bos en de Amstel (en het Amstelpark) in. Daarnaast liggen het Gijsbrecht van Aemstelpark, een grote speeltuin en meerdere sportsclubs op loopafstand. Ook winkelcentrum Gelderlandplein en Plein 60 Amstelveen liggen vlakbij. In de buurt zitten meerdere leuke horecazaken zoals La Brochette, Gusto di Casto en Klein Kalfje.

De uitvalswegen naar de A9, A10 en A2 zijn snel bereikbaar en parkeren kan vrijwel altijd voor de deur. Er is een parkeervergunning voor 2 auto’s mogelijk. Ook qua openbaar vervoer is de ligging gunstig met tram 5 en 25 op de Van Boshuizenstraat op loopafstand en meerdere bushaltes in de buurt. Daarnaast fietst u binnen 10 minuten naar de stations Amsterdam Zuid en -WTC en zit u in een kwartiertje in hartje Centrum.

INDELING
Via de keurig aangelegde voortuin bereikt u de woning.
Entree, royale hal met separaat toilet, meterkast en berging onder de trap. Binnenkomst in de ruime doorzon woonkamer van ruim 33 m2. De dichte keuken ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot de zonnige achtertuin. Hier bevindt zich een stenen schuurtje en 1 bergkast. De tuin ligt op het zuidoosten en heeft door de diepte de hele dag de zon. De tuin is tevens bereikbaar via een achterom met een toegangshek.

Eerste etage: Via de vaste trap is de overloop bereikbaar die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt een royale slaapkamer die toegang heeft tot het balkon op het noordwesten. De tweede slaapkamer heeft een iets bescheidener formaat en grenst eveneens aan het balkon. In het midden bevindt zich de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Tot slot bevindt zich aan de tuinzijde nog een derde, royale slaapkamer en de vierde slaapkamer die iets kleiner van formaat is.

ERFPACHT
De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 142,48 per jaar tot 15 januari 2034.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is mogelijk.
Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is € 139.856,-.
Vastklikken van de eeuwigdurende erfpacht bedraagt € 4.322.94 + indexatie.

BIJZONDERHEDEN
-Woonoppervlakte 106,10 m2 exclusief de berging van 7,80 m2. (NEN 2580 meetrapportage beschikbaar).
– Perceeloppervlakte 171 m2.
– Bouwjaar 1959.
– Praktisch ingedeeld woonhuis met 4 slaapkamers.
– Geheel voorzien van dubbel glas.
– Dakopbouw en uitbouwen aan de achterzijde is mogelijk!
(vergunning dient nog te worden aangevraagd)
-De ouderdoms- en niet-zelfbewoning clausule worden in de koopakte opgenomen.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Imstenrade 43

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1082 AK Plaats: Amsterdam Prijs: € 745.000 k.k. Status: Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlakte: 106 m2 Kamers: 5
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Imstenrade 43 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.