Wat een fijn appartement!

Uniek en zeer licht 3-kamer appartement van 85 m² met balkon van 8 m² op het zuidwesten. Het appartement op de 3e etage is met lift bereikbaar en heeft een privé berging in de kelder van circa 7m2.

Een appartement met lift, gelegen op eigen grond, in een modern gebouw (dus weinig zorgen) op een supercentrale locatie.

Het bijzondere aan dit appartement is de breedte van meer dan 8 meter aan de voorzijde en ongeveer 7 meter aan de achterzijde. Dit is veel breder dan de meeste Amsterdamse woningen, wat zorgt voor veel lichtinval en twee grote slaapkamers. Als je wenst, zou je nog een derde kleine werk- of babykamer kunnen maken naast de woonkamer.

Het afgelopen jaar is het appartement gerenoveerd, met uitzondering van de slaapkamers en badkamer, met een luxe keuken, gestuukte wanden, plafonds en een parketvloer.

De badkamer is ouder, maar functioneert nog goed. Als koper zou je deze eventueel kunnen upgraden, zodat je een volledig gerenoveerd appartement hebt.

Omgeving
Vanuit het appartement aan het Iepenplein heb je mooi uitzicht over de wijk, het plein en de groene bomen, wat een gevoel van vrijheid geeft. Direct om de hoek heb je alle denkbare winkels en horeca aan de Eerste Oosterparkstraat, het Beukenplein, de Wibautstraat en de Weesperzijde. Je loopt vanuit hier naar De Pijp het Centrum of je stapt op 250 meter afstand van je appartement op de metro.

De bereikbaarheid met trein, tram, metro of auto is zeer goed.

INDELING
Entree via de algemene voordeur met bordestrap, trap of lift naar de 3e etage. Voordeur naar het appartement. Hal met meterkast, bergkast, separaat toilet met fontein, L-woonkamer met erker aan de voorzijde (8,40 m breed), meer dan voldoende ruimte voor grote zithoek, ruime eettafelopstelling en eventueel een thuiswerkplek, luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

Beide royale slaapkamers zijn aan de achterzijde hebben een schuifdeur naar het balkon op het zuidwesten. Het balkon over de gehele breedte van het appartement is 1,40 m diep, wat het erg bruikbaar maakt. Het balkon grenst aan de groene binnentuin en heeft vanaf ongeveer 14 uur zon. Er is een grote bergkast op het balkon van ca. 1,4 x 1,6 m.

Slaapkamer 1: 4,27 x 3,16 meter.
Slaapkamer 2: 3,34 x 2,53 meter.

De badkamer in neutrale kleurstelling heeft een ligbad, douche, aansluiting voor wasmachine en -droger en wastafel. Mocht je ervoor kiezen de badkamer te upgraden, dan is er meer dan voldoende ruimte om een luxe nieuwe badkamer te creëren en eventueel een aparte wasruimte.

Al met al is veel bergruimte in het appartement, in de kelder is aanvullend een privé berging van ca. 7 m2.

Kortom: een heerlijk ruim appartement met lift en veel bergruimte, op eigen grond.

Bijzonderheden:
– Vraagprijs € 550.000,– k.k.;
– Modern gebouw uit 1979 met lift;
– Woonoppervlakte 84,6 m2, exclusief 2,5 m2 overige inpandige ruimte (de balkonkast);
– Balkon van 7,5 m2 op het Zuidwesten;
– Privé (fietsen)berging in de kelder van ca. 7 m2 met water en elektra;
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 250,–;
– Actieve en financieel gezonde VVE met MJOP;
– De Nieuwe Wereld is de professionele beheerder van de VvE. Via de website van de beheerder zijn alle ins and outs van de VvE inzichtelijk voor de eigenaren;
– Energie voorschot aan VvE (centrale installatie voor warm water en verwarming) € 70,– per maand;
– Energielabel C;
– Gelegen op eigen grond;
– Oplevering in overleg.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden je graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Iepenplein 78

Wijk: Oosterparkbuurt Postcode: 1091 JR Plaats: Amsterdam Prijs: € 550.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 85 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Iepenplein 78 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.