Duurzame en charmante benedenwoning met een heerlijke tuin die direct aan de woonkamer grenst. De in 2020 volledig gerenoveerde woning is voorzien van nieuwe vloerbalken, isolatie, vloerverwarming en beschikt over eigen zonnepanelen met als resultaat een zeer energiezuinig appartement, lage stookkosten en een energielabel A! De woonoppervlakte bedraagt 79m2 inclusief het volledig geïsoleerde en verwarmde tuinhuis.

Dit Turn Key appartement is onderging in 2020 een grondige renovatie, waarbij zorgvuldig aandacht werd besteed aan het behouden van de oorspronkelijke charme, gecombineerd met moderne voorzieningen. Zo ligt er een prachtige visgraat houten vloer door de gehele woning en zijn zowel de uitbouw als het tuinhuis voorzien van een groen dak. De renovatie heeft het appartement omgetoverd tot een eigentijdse en smaakvolle woonruimte welke op de toekomst is voorbereid. Door het gehele appartement ligt vloerverwarming met verschillende zones, en sinds 2023 liggen er op het dak zonnepanelen welke geheel voor eigen gebruik zijn. Ook het tuinhuis is volledig meegenomen in de renovatie, waardoor dit de ideale werkkamer/ gastenverblijf is.

OMGEVING
De woning ligt in de Rivierenbuurt, waar je alles binnen handbereik hebt. Voor de dagelijkse boodschappen loop je in een paar minuten naar de bakker, vis- of groenteboer of naar verschillende supermarkten. Heb je geen zin om te koken, dan kun je terecht bij een van de vele restaurants in de buurt. Er zijn meerdere sportscholen vlakbij, en voor een rondje hardlopen of fietsen ben je zo bij de Amstel als het Martin Luther Kingpark (bekend van “De Parade”). De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is gunstig en er stoppen diverse trams, metro’s en bussen vlakbij. De treinstations Amstel en RAI liggen op een paar minuten fietsen. Ook met de auto is deze locatie ideaal; zowel de A10 als A2 zijn snel bereikbaar.

INDELING
Begane grond: eigen entree, tochtportaal.

Hal met toegang tot master bedroom, trappenkast, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel & wasruimte, en woonkamer. Woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur en kokend waterkraan, openslaande deuren naar tuin en toegang tot 2e slaapkamer.

Tuin met tuinhuis.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 79,20m2 inclusief tuinhuis (er is een meetrapport beschikbaar);
* 3 slaapkamers inclusief tuinhuis;
* Gerenoveerd in 2020;
* Zonnepanelen (2023);
* Vloerverwarming;
* Energielabel A;
* Tuin op het oosten;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 15 februari 2029. De overstap naar eeuwigdurend is gedaan, waarbij er is gekozen voor een jaarlijkse canon. Deze canon bedraagt momenteel € 1.222,75 per jaar.
* Actieve en professionele VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 148,65;
* Bouwjaar 1934;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Hoendiepstraat 29H

Wijk: Rijnbuurt Postcode: 1079 LS Plaats: Amsterdam Prijs: € 700.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 79 m2 Kamers: 4
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Hoendiepstraat 29H – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.