Ruime benedenwoning van 68m² met 1 slaapkamer en een riante tuin komt nu beschikbaar voor de verkoop.

Indeling
Deze voormalige sociale huurwoning is nog volledig naar eigen smaak af te werken. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer gelegen aan de straatzijde. Middels een deur bereikt men de keuken die toegang heeft tot de ruime tuin. Aan de achterzijde is de goed bemeten slaapkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een wasmachine aansluiting en er is een separaat toilet. Ook beschikt deze woning over een externe bergruimte.

Buurt
U vindt dit appartement in de Spaarndammerbuurt nabij de Amsterdamse Houthavens. De buurt kenmerkt zich door de vele mooie gebouwen van de Amsterdamse School. In de Spaarndammerstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor speciaalzaakjes, leuke barretjes en restaurantjes (o.a. Bar Mick, Café de Walvis en Baut). Het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! Bereikbaarheid is prima verzorgd met Centraal Station op enkele fietsminuten, diverse OV-verbindingen om de hoek en ook de A-10 is vanaf hier goes bereikbaar (S101, S102).

Grond
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald tot 15 november 2038. Op dit recht zijn de Algemene erfpachtbepalingen van het jaar 2000 van toepassing.

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 107,- en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar

Technische installaties: Verwarming en warmwatervoorziening middels een cv-ketel.

Bijzonderheden
– Er is een NEN2580 meetcertificaat aanwezig;
– 2-kamerappartement van 68m²;
– Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
– Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
– Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
– Projectnotaris Spier & Hazenberg;
– Gelegen in de Spaarndammerbuurt;
– Op loopafstand van het Westerpark;
– Gezonde en actieve VvE;
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon is vooruitbetaald tot 15 november 2038;
– Parkeren vergunningenstelsel op de openbare weg. Voor meer informatie kijk op website van Gemeente Amsterdam.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Henk Curierekade 42

Wijk: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt Postcode: 1013 CH Plaats: Amsterdam Prijs: € 445.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 68 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Henk Curierekade 42 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.